Anamaria Prodan are o relaţie extrem de apropiată cu un milionar din Abu Dhabi, care a făcut-o să uite de Laurențiu Reghecampf.

Anamaria Prodan se iubeşte cu un milionar din Abu Dhabi. Sexy-impresara pune la cale și o nuntă, imediat după divorț!

Anamaria Prodan nu se mai gândește la Laurenţiu Reghecampf și este ca și mutată în Abu Dhabi, împreună noul iubit. Click! scrie că sexy.impresara are un nou iubit, cel mai potent om de afaceri din Abu Dhabi, pentru care ar fi dispusă să părăsească România.

„Iubitul Anamariei este cel mai potent om de afaceri din Abu Dhabi. S-a mutat în Abu Dhabi și se vorbește deja despre o posibilă nună în stil mare! Iubitul ei este cel mai puternic om din Abu Dhabi. Este și partenerul ei de afaceri. L-a uitat pe Reghe și este din nou îndrăgostită”, a mărturisit o prietenă apropiată pentru Click!.

Anamaria Prodan a plecat de Revelion în Emiratele Arabe Unite și acum nu mai vrea să se întoarcă de acolo. Trebuie însă să se prezinte la divorț pe 7 februarie 2022. „Sunt îndrăgostită și fac nuntă, iubesc din nou!”, este mărturia sexy-impresarei către prieteni! Anamaria Prodan nu a confirmat, dar nici nu a infirmat, că milionarul din Abu Dhabi este noul ei iubit, lăsând povestea cu un mare semn de întrebare!

Anamaria Prodan a fost căsătorită de două ori. În 1998 s-a căsătorit cu baschetbalistul Tiberiu Dumitrescu, împreună cu care are două fete, pe Rebecca și Sarah, născute în New Jersey, SUA. În 2008 s-a căsătorit cu Laurenţiu Reghecampf, după doi ani de relație, în Las Vegas, cu care are un băiețel, de 13 ani, care poartă numele tatălui său, Laurențiu.


→ Recuperează până la 3500 euro dacă ai muncit în Germania în ultimii 4 ani<