Relația controversată dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi a făcut primele pagini ale presei mondele săptămâni la rând. S-au certat, s-au împăcat, s-au căsătorit, și-au dat mereu o a doua șansă, iar în final au decis să se despartă.

Deși blondina mărturisea că a fost agresată de Alex Bodi de mai multe ori, afaceristul are o cu totul altă variantă, ba chiar a spus și motivul pentru care a ajuns să devină agresiv.

Alex Bodi mărturisește că a fost provocat să devină agresiv, în condițiile în care Bianca Drăgușanu era cea care sărea la bătaie, el considerând că aceasta îl trata de la egal la egal.

Cât despre motivele care duceau la asemenea episoade, afaceristul spune că cele mai multe porneau de la gelozie și a încercat mereu să oprească situația pentru a nu degenera.

”În primul rând cred că nu am nicio scuză. Să compar forța unui bărbat de 110 kilograme. Dar să dau eu într-o femeie trebuie să existe o sumedenie de provocări. Pentru că un om calm, la locul lui, un om care nu-și dorește scandal sau violență, trebuie să fie provocat ca să recurgă la așa ceva.

Majoritatea episoadelor noastre de ceartă au fost din cauza geloziei. E adevărat că și ea sărea la bătaie, iar eu nu aveam cum să o menajez. Când tu, ca femeie, nu simți să mă tratezi ca pe un bărbat și vrei să te comporți cu mine de la egal la egal, eu încercam să te opresc. În rest, nu am făcut nicio pasiune să dau în ea, Doamne ferește”, a mărturisit Alex Bodi, la Kanal D.

Dacă vă întrebați de câte ori a devenit afaceristul violent, ei bine, Alex Bodi povestește că de două ori s-a întâmplat să o lovească pe blondină, iar mereu aceasta era cea care îl jignea și sărea la gâtul lui.

De asemenea, el povestește că nu a avut antecedente cu alte persoane, lămurind inclusiv situația cu mama vedetei, pe care nu ar fi lovit-o niciodată ci doar au avut mai multe discuții aprinse.

„Am avut cred că două episoade violente între noi, pentru că ea mă lovea prima, mă înjura. Repet, nu există scuză, eu nu am avut alte antecedente cu alte persoane.

Referitor la spune mama dânsei, mă certam cu Bianca și ea a chemat Poliția, dar Poliția a venit degeaba. Au constatat că nu există agresiunea, pentru că eu pe mama Biancăi nu am atins-o niciodată. Am avut un schimb de replici, e adevărat, dar sub nicio formă nu am făcut scandal în fața fiicei ei. Eu sunt tată și nu aș face așa ceva, ba chiar Sofia mă iubea”, a spus Alex Bodi.


→ Recuperează până la 3500 euro dacă ai muncit în Germania în ultimii 4 ani<