În noaptea de sâmbătă spre duminică, mama lui Ronaldinho a murit. Femeia avea 71 de ani și a fost infectată cu coronavirus în urmă cu câteva săptămâni.

Fostul atacant al Selecao anunțase, pe 21 decembrie 2020, că mama sa, Dona Miguelina, a fost infectată cu coronavirus și internată într-un spital din Porto Alegre.

Ronaldinho, în doliu

Clubul la care Ronaldinho a cunoscut cele mai frumoase momente ale carierei sale, FC Barcelona, a ţinut să-i transmită un mesaj de încurajare câştigătorului Balonului de Aur în 2005.

“FC Barcelona transmite cele mai sincere condoleanţe eternului nostru idol @10Ronaldinho pentru pierderea mamei sale. Odihneşte-te în pace, Dona Miguelina Eloi Assis dos Santos”, a scris clubul catalan într-un comunica postat pe Twitter.

A MURIT! Ronaldinho, în doliu: Coronavirus i-a ucis cea mai dragă persoană

Un an de la pandemia de coronavirus

Pandemia de coronavirus a apărut în luna decembrie în China. De atunci și până în prezent virusul SARS-CoV-2 a luat viața a aproape două milioane și jumătate de oameni. De asemenea, de la debutul pandemiei de coronavirus au fost infectate peste 111.000.000 de persoane. Singura șansă de a reveni la normalitate este vaccinul dezvoltat împotriva acestui coronavirus.

În decembrie 2020 a început campania de vaccinare împotriva coronavirusului în toată lumea. Touși, specialiștii spun că deși am început vaccinările, nu vom scăpa curând de restricțiile impuse din cauza pandemiei. O altă problemă care ține de această campanie este aceea că oamenii nu vor să se vaccineze. Lipsa de comunicare ale autorităților nu ajută, iar cetățenii sunt speriați și preferă să renunțe la a se imuniza.

Vaccinul Covid-19, singura șansă de a reveni la normalitate

Unul dintre motivele pentru care oamenii nu vor să se vaccineze este acela conform căruia vaccinul a fost dezvoltat prea repede. Specialiștii au explicat faptul că serul a fost dezvoltat atât de repede fiindcă toată lumea s-a aflat într-o situație de criză sanitară și s-au pus la bătaie toate resursele, atât umane cât și altele, pentru dezvoltarea acestui vaccin.


→ Recuperează până la 3500 euro dacă ai muncit în Germania în ultimii 4 ani<