Mai exact, Ciucu spune că este ținut în loc de Nicușor Dan, fiindcă nu poate da startul la anumite proiecte, pentru că edilul general nu comunică cu primarii de sectoare. Ciucu a precizat, totuși, că are încredere în Dan, însă dacă lucrurile nu se schimbă, ce ține de el pentru a îmbunătăți sectorul va face, însă ce ține de alții va arăta cu degetul.

Nicușor Dan, lipsă de comunicare

Una dintre marile probleme ale Capitalei este cea legată de depozitarea gunoiului, atrăgând atenția că în curând nu va mai avea unde să fie pus. El spune că se tot roagă de ceva timp de Nicușor Dar să organizeze o întâlnire cu toți primarii de sector pentru a decide ce se va întâmpla și cum va fi rezolvată această mare problemă  a orgașului.

„Eu mă pot organiza, dar nu vreau ca să scap ocazia să lucrăm integrat și aici doar primarul general poate să ne aducă pe toți la masă. Sau ne vedem fără el, dacă nu ne aduce pe toți la masă. Și i-am cerut încă o dată, este a treia oară când îi cer acest lucru și probabil că o va face, mă aștept să o facă, să decidem ce facem cu această asociație de dezvoltare intercomunitară, pentru că din ea trebuie să facem parte noi și trebuie să facă parte și Ilfovul, care are nu știu câte localități”, a declarat Ciprian Ciucu la RFI.

A uitat Nicușor Dan de unde a plecat? Primarii de sectoare îl arată cu degetul: Nu comunică...

Primarul general spune că trebuie să primească răspuns mai repede de la Nicușor Dan, fiindcă și el are multe de rezolvat, iar oamenii care nu știu că, de exemplu, bulevardele principale aparțin de PMB, îi cer lui soluții.

Ciucu amenință: Voi arăta cu degetul

Primarul ales al Sectorului 6 a mai explicat faptul că un sistem unitar de colectare selectivă a gunoiului poate fi implementat în Capitală doar dacă Primăria Generală colaborează cu celelalte sectoare. Ciprian Ciucu este nerăbdător să înceapă treaba, însă Nicușor Dan îl ține în loc.

Ciprian Ciucu spune că el nu mai are răbdare și astfel, ce ține de el va face, iar ce ține de alții va arăta cu degetul:

„Domnule, termoficarea nu este la Primăriile de Sector, cum cred oamenii, iluminatul public nu e la Primăria de Sector, cum cred oamenii, bulevardele mari nu sunt la Primăria de Sector, cum cred oamenii și așa mai departe”, amenință Ciucu.

Primarul Sectorului 6 spune că are încredere în Nicușor Dan și consideră că va fi un primar foarte bun, fiindcă îl duce mintea și îi pasă de București, însă singurul lucru pe care trebuie să îl îmbunătățească este comunicarea cu primarii de sectoare, „doar în scopul coordonării și pentru nimic altceva, să lucrăm împreună pentru oameni”.