Elena Mitriță, soția regretatului artist, face acuzații grave sistemului românesc de sănătate. Ea spune că deși a dat spăgi uriașe la spital, infirmierele îl tratau pe artist cu dispreț. Ea spune că fiica sa le dădea de fiecare dată infirmierelor pachete și câteva sute de lei pentru a-l îngriji pe Nelu Ploieșteanu, însă ele au început să țipe la el.

„Vă spun, când l-am văzut cu oxigenul la gură, aplecat să îşi caute pastilele, nimeni nu l-a ajutat iar infirmiera a început să ţipe. Mie mi s-a făcut rău, din cauza asta am ajuns la spital, nu am avut COVID”, a povestit soţia lui Ploieşteanu  la PrimaTV.

Acuzații grave!

De asemenea, Elena Mitriță a explicat exact cum s-a întâmplat toată situația. Nelu Ploieșteanu a fost dus la spital, i s-au făcut investigații, i s-au dat pastile, iar apoi, ajuns acasă, s-a simțit rău, motiv pentru care soția i-a spus să meargă la medic. Sâmbătă el s-a internat. Prima dată când artistul a plecat din spital, a făcut-o cu acordul medicilor. Sâmbătă, când s-a internat din nou, i s-a făcut tomograf.

Acuzații grave după moartea lui Nelu Ploieșteanu! Soția artistului, dezvăluiri șocante: Am dat sute de lei șpăgi, infirmierele țipau la el

Mai grav, soția lui Nelu Ploieșteanu a acuzat și angajații de la morgă, spunând că aceștia nu respectă regulile sanitare. Atunci când ginerele lor s-a dus să ia sicriul în care se afla trupul regretatului artist, angajații de la morgă nu erau echipați, nu aveau mănuși și nu purtau nici măști de protecție.

Nelu Ploieșteanu a plecat definitiv

Nelu Ploieșteanu a murit în urma unui stop cardio-respirator. El ar fi luat boala în timpul unei petreceri care a avut loc la începutul lunii martie, conform apropiaților săi. Inițial, el nu a vrut să se interneze în spital fiindcă nu credea în coronavirus, însă a ajuns acolo după gravarea stării de sănătate.

Nelu Ploieșteanu a mai fost de internat o dată din cauza virusului, însă a plecat pe proprie răspundere din spital. Medicii au vrut să îi facă un CT, însă artistul a refuzat, spunând că Covid-19 este doar o simplă răceală. Se pare că această simplă răceală i-a adus moartea, mai ales că interpretul se confrunta cu probleme mari de sănătate la plămâni, dar și la inimă.