Adina Alberts, medic celebru la noi în țară, spune că autoritățile din Sănătate au scos hidroxiclorochina din farmacii, tocmai pentru că avea efecte benefice împotriva Covid-19. Din această cauză, fiindcă nu se mai găsește, mulți bolnavi ar fi murit, iar medicii nu ar avea voie să o prescrie.

Acuzații grave: Nu vor să ne vindecăm de coronavirus

O altă acuzație gravă a medicului chirurg estetician este aceea că în pandemie, muribunzii din spitale ar fi fost cobaii medicilor pentru testarea medicamentelor noi.

Ea spune că la începutul pandemiei a luat în serios boala și a îndemnat la respectarea măsurilor de protecție, însă asta până când a început să pună cap la cap mai multe informații „care erau lipsite de logică”.

„De ce să scoți din farmacii hidroxiclorochina, dintr-o dată. Cică se descoperise că este cardiotoxică. Ceva nu era în regulă cu afirmația asta… Sunt zeci de mii de oameni care iau hidroxiclorochină zilnic, de 30-40 de ani. Apoi am început să caut informații despre albastru de metilen. Am scris colegilor din lume, medici, oameni de știință, profesori… ”, scrie ea pe Facebook.

Medicamentele care ne-ar putea scăpa de coronavirus nu sunt luate în seamă

Specialistul spune că erau multe persoane care bănuiau că respectiva substanță ar avea efecte benefice împotriva coronavirusului, iar anumiți cercetători aveau chiar și studii finalizate în acest sens, încă nu au fost publicate.

Acuzații grave! Medic: O să spun ceva ce o să vă îngrozească! Au fost lăsaţi oameni să moară...

„Apoi am văzut cum sunt utilizate tot felul de medicamente noi pe muribunzii din spitale. Doamne, o să spun ceva ce poate o să vă îngrozească dar este exact ceea ce gândesc. Aceste substanțe și medicamente noi au fost pur și simplu experimentate pe oamenii noștri dragi, pe părinții și bunicii noștri internați cu forța în spitale (vezi legea carantinării)”, spune Adina Alberts.

Medic: Au fost lăsați să moară în spitale

În prezent se aude că Ivermectina este posibil să fie un medicament foarte eficient împotriva coronavirusului. De asemenea, Azitromicina are efect antiviral bun, chiar dacă este antibiotic. Cercetătorii ar fi făcut studii care dovedesc eficacitatea tratamentelor împotriva virusului, însă sunt blocați peste tot.

Ea acuză că medicii sunt amenințați cu pierderea dreptului de liberă practică dacă scriu Ivermectină, deși se știe deja că acest tratament salvează oameni.

„Îmi povestesc oameni îndurerați, că apropriații lor au fost lăsați să moară în spitale pentru că medicii nu le-au dat ivermectină, deși familia reușise să procure medicamentul. Îmi povestesc prieteni farmaciști, că sunt controale zilnice în farmacii”, scrie ea pe Facebook.