Adriana Bahmuțeanu trece prin clipe de groază în acest moment.

Chiar dacă a avut mai multe probleme de-a lungul timpului și viața a suspus-o la multe greutăți, vedeta este îngenuncheată de durere acum. Cel care i-a dat viață a părăsit-o. Tatăl ei a murit, când nimeni nu se aștepta la așa ceva.

Adriana Bahmuțeanu și-a pierdut tatăl

Adriana Bahmuțeanu trăiește cel mai negru coșmar al vieții sale. Chiar dacă a amia avut parte de greutăți, nimic nu se compară cu pierderea celui care i-a dat viață. Jurnalista a anunțat, printr-o postare pe rețelele de socializare, că tatăl ei a părăsit-o. Aceasta a rememorat câteva amintiri cu bărbatul și i-a transmis un ultim gând.

Vedeta spune că și-ar mai fi dorit ca tatăl ei să trăiască și să apuce să-i spună tot ce simte, cât de mult îl iubește și că îi mulțumește pentru tot ce i-a oferit. Bahmu mărturisește că tatăl ei a fost un om bun, pe care mereu l-a luat drept exemplu și de la care a avut multe de învățat de-a lungul timpului.

Chiar dacă o doare, speră că tatăl ei și-a găsit liniște printre îngeri, precizând că de- lungul vieții a avut parte de multe suferințe și a îndurat multă durere.

Adriana Bahmuțeanu, adevărul despre familia ei

Adriana Bahmuțeanu a fost mereu rezervată în ceea ce privește familia ei și nu i-a plăcut să-i expună deloc pe cei dragi. Totuși, vedeta a recunoscut că a avut o copilărie grea din cauza lipsurilor și a suferit mult că nu s-a născut într-o familie plină de iubire și înțelegere.

Dacă despre mama sa poate spune că a fost o femeie iubitoare, care mereu s-a purtat frumos cu ea, despre tatăl ei își amintește că era destul de sobru și dur, asta și din cauza job-ului care îl stresa. Când au crescut, le-a spus copiilor lui că nu i-a dorit niciodată, ci avea nevoie doar să se căsătorească pentru că așa era normal atunci pentru a fi acceptat în societate și văzut bine.

“Tata avea un job mai greu. Era un fel de șef de birou la fabrică și venea foarte stresat. Era mai distant cu noi, mai sobru, mai rece. Mai critic. Tata mi-a spus când m-am făcut mare, pe la 20 și ceva de ani, că el, de fapt, nu și-a dorit copii. El își dorea doar să se căsătorească, pentru că astea erau normele sociale. El, în sufletul lui, nu și-a dorit copii.”, a mai spus Adriana Bahmuțeanu despre familia ei.

Spunea despre acesta că și-ar fi dorit să fie mereu liber, să nu aibă obligații, să călătorească și să aibă grijă doar de el.


→ Recuperează până la 3500 euro dacă ai muncit în Germania în ultimii 4 ani<