Alina Sorescu, o cunoscută cântăreață româncă, a fost mereu o mamă dedicată și implicată în creșterea fetelor sale, Carolina și Raisa. În plin divorț de Alexandru Ciucu, tatăl copiilor, Alina Sorescu se sprijină cu încredere pe ajutorul părinților și pe propria experiență în psihopedagogie pentru a-și educa frumos fetele. Carolina și Raisa au acum 9 și, respectiv, 6 ani și deja sunt mici domnișoare cu personalități diferite, care își petrec timpul împreună cu mama lor, făcând activități art&craft sau luând parte la proiecte pentru școală.

[read more]

Într-un interviu acordat revistei Viva, Alina Sorescu a dezvăluit că încearcă să le ofere fetelor sale propriul spațiu și propriul timp, iar bunicii lor sunt și ei o prezență importantă în viața lor. Mama și tatăl său sunt doi oameni foarte devotați, care au fost mereu alături de ea și care acum își oferă ajutorul și sprijinul și pentru creșterea nepoatelor lor.

Alina Sorescu a suferit mult în urma despărțirii de Alexandru Ciucu, iar lupta pentru custodia copiilor i-a așezat pe cei doi foști soți în tranșee separate. Cu toate acestea, Alina Sorescu este o mamă puternică și hotărâtă să ofere fetelor sale o viață liniștită și plină de dragoste. Cu ajutorul muzicii și al susținerii zecilor de mii de oameni care i-au scris și îi scriu în toată această perioadă, Alina Sorescu își găsește echilibrul și forța să meargă mai departe.

Cu toate că situația încă nu s-a finalizat definitiv, Alina Sorescu își dorește să ofere fetelor sale stabilitate emoțională și continuitate în procesul școlar. În general, tații au program de vizită, însă pentru două fetițe de 6 și 9 ani, mama și statornicia ei sunt esențiale în viața lor. Efectele bulversante ale hotărârii judecătorești care s-a dat recent, ca fetele să stea o săptămână la mamă și o săptămână la tată, se văd în prezent și nu rămâne decât să vedem care vor fi efectele în timp asupra lor.

Alina Sorescu este o mamă puternică și dedicată, care a învățat să aibă un stil cald, dar ferm cu copiii săi. Fetele sale Carolina și Raisa sunt norocoase să aibă parte în preajma lor de mama și de tatăl bunicii, doi oameni foarte devotați, care le oferă dragoste și sprijin, a

[/read]