Soacră-mea a venit să locuiască cu mine și soția mea după ce s-a despărțit de iubitul ei și nu și-a mai permis să rămână în casa ei datorita cheltuielilor.

Acum are 49 de ani și am văzut-o întotdeauna ca fiind atractivă, dar niciodată nu m-am gandit la ea intr-un mod sexual. Sunt căsătorit de șapte ani. Soția mea are 26 de ani, eu am 27 de ani și avem impreună un fiu de patru ani.

Eu și soția mea am rezervat un weekend într-un parc tematic anul trecut, dar în ultimul moment a trebuit să lucrez, așa că sotia si fiul meu s-au dus singuri fara mine.

Am ajuns acasă sâmbătă mai devreme și am auzit zgomote de la etaj. Am urcat pana la ușa dormitorului soacrei mele care era întredeschisă. Aici am văzut-o făcându-si de cap cu un bărbat mai tânăr.

După aceea, tot timpul nu m-am putut gandi decat la asta.

Dupa acest incident, la aproximativ trei luni, soția mea l-a dus pe fiul nostru in vizita la fratele ei. Nu prea ma am in termeni buni cu el, așa că am rămas acasă cu soacra mea în weekend.

Am decis astfel sa comandam de mancare și ceva de băut pe langa pentru ca tot era vineri seara. Dintr-una intr-alta i-am spus că o văzusem cu bărbatul acela moment in care a reactionat extrem de ciudat, s-a facut ca nu aude și a urcat direct la etaj.

Zece minute mai târziu a coborât intr-o tinuta mai mult decat deocheata si astfel m-am trezit in cea mai fierbinte aventură pe care am avut-o vreodată. Nu a durat mult totul deoarece ne-am pus de acord că e greșit și drept urmare ne-am oprit.

Acum sunt confuz. Am putea continua asta fără ca cineva să fie rănit?

DEIDRE SPUNE: Nu, nu poți. Ar fi ca si cum te-ai juca cu focul. Dacă continuați aceasta aventura, mai devreme sau mai târziu, soția dvs. va ajunge sa descopere tot ceea ce se intampla sub nasul ei.

Se va simți trădată de cei doi oameni pe care îi iubește cel mai mult și in care ar trebui să poată avea cea mai mare încredere.

Rănirea rezultată nu ar afecta doar adulții, dar este inevitabil ca fiul tău să fie afectat de toată tensiunea de acasă și ar fi foarte dăunător pentru el.

Spune-i soției tale că simti nevoia de initmitate mai des decat ea și întreabă-o ce poți face pentru a o ajuta să își recapete interesul. Sunt multe carti care te pot ajuta cu o mulțime de idei in acest domeniu.