De câteva luni de zile au apărut zvonuri conform cărora mariajul dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan s-ar destrăma. Rănită și cu ochii în lacrimi, celebra impresară a recunoscut că există posibilitatea ca Reghe să aibă o amantă, după ce săptămâni la rândul a făcut tot posibilul pentru a salva numele familiei sale. Care este legătura dintre ea și presupusa amantă a lui Reghe.

Anamaria Prodan dă de pământ cu amanta lui Reghecampf

După ce au apărut fotografiile în care Laurențiu Reghecampf a fost văzut în prezența unor domnișoare în Delta Dunării, fiica regretatei artiste Ionela Prodan a decis să dea cărțile pe față și a acordat un interviu emoționant jurnaliștilor de la PlaySport în care a vorbit despre posibilile infidelități ale soțului ei.

Întrebată dacă neagă faptul că Reghe a fost surprins cu altă femeie în Delta Dunării, Anamaria Prodan a spus că face tot posibilul, în continuare, pentru a-și salva familia, crezând în continuare în iubirea pe care cei doi și-o poartă reciproc.

„Nu, nu neg, dar cine mă cunoaște bine, știe că eu continui să iau apărarea oamenilor dragi mie chiar și atunci când eu știu că ei au greșit. În ciuda a tot ceea ce se întâmplă, eu am să încerc până în al 99 -lea ceas să îmi salvez familia, pe care știu că o țară întreagă a admirat-o și o admiră foarte mult.

Eu cred că soțul meu este incapabil să își trădeze familia în adevăratul sens al cuvântului. Nu văd de ce un bărbat care și-a crescut fiii în spiritul tradiționalist al familiei, ar distruge acum totul în jurul lui pentru o femeie.

Și nu orice femeie, ci una pe care o știe tot orașul. De ce și-ar face de râs copiii, soția, de ce s-ar compromite în fața unei țări întregi, pentru așa ceva? Nu pot să concep lucrul ăsta.

Cum a umilit-o Anamaria Prodan pe presupusa amantă a lui Laurențiu Reghecampf

Faimoasa impresară a dat de pământ cu presupusa amantă a lui Reghe, după ce Florentina Raiciu s-a afișat în mediul online cu o verighetă Cartier similară cu cea a Anamariei Prodan.

Nu știu ce vreți să vă răspund la această întrebare. De ce nu o întrebați pe această fată? Eu vreau să întreb atât. Cine sunt eu în această în această societate? Sunt unul dintre cei mai mari luptători, o femeie cu o dârzenie și o mândrie ieșită din comun.

Un om cu o dragoste pentru soț cum puțini bărbați trăiesc. Eu cred că atunci când presa aduce în lumina reflectoarelor o astfel de femeie, eu, Anamaria Prodan, trebuie să zic pas. Cine este, de exemplu Florentina Raiciu, ca să vorbesc eu despre ea?

Probabil că această femeie își dorește încă de când era mică să se apropie la măcar un milimetru din tot ceea ce înseamnă Anamaria Prodan.”, a declarat Anamaria Prodan în exclusivitate pentru PlaySport.


→ Recuperează până la 3500 euro dacă ai muncit în Germania în ultimii 4 ani<