Anamaria Prodan a avut o apariție de senzație în fața clădirii unde are un apartament în valoare de 4 milioane de euro. Impresara şi-a făcut un cadou de 280.000 de euro.

Este vorba de un Lamborghini Huracan Evo, care are nevoie de 3.1 secunde pentru a ajunge de la 0 la 100 km/h.

Anamaria Prodan are un apartament de 4 milioane de euro şi ştie să se facă remarcată în momentul în care ajunge în faţa clădirii în care locuieşte. Fosta lui Laurenţiu Reghecampf se laudă cu Lamborghiniul pe care îl deţine. O dovedeşte şi ultima postare de pe contul ei de Instagram, care a atras deja un număr important de aprecieri. Impresara a avut o apariţie de lux. Aceasta a atras toată atenţia chiar dacă parcarea era plină de bolizi de sute de mii de euro.

Anamaria Prodan şi-a făcut un cadou de 280.000 de euro. Aceasta a plecat în Dubai pentru a uita de problemele din căsnicie. Şi-a cumpărat un bolid de lux cu care se distrează pe străzi. Este vorba de un Lamborghini Huracan Evo, care are nevoie de 3.1 secunde pentru a ajunge de la 0 la 100 km/h.

„Stau relaxată, în lux cum am trăit mereu”
Fosta lui Laurenţiu Reghecampf a tot postat imagini cu noua ei „bijuterie”, pe care o adaugă la colecţia fabuloasă de maşini a familiei.

”Am muncit prea mult în viața mea ca să las pe cineva să-mi murdărească numele familiei și al copiilor. Am închis nebunia asta. Stau relaxată, în lux cum am trăit mereu, fie că vă place sau nu! Am ce nu poate avea decât puțină lume pe pământ, datorită faptului că sunt serioasă și că nu am avut vacanțe sau bărbați ‘cu bani’! Nu vreau să mai aud de nimic. Să facă și să zică lumea orice.