Anca Serea este una dintre cele mai celebre femei din țara noastră, admirată pentru faptul că este o mamă eroină, cu șase copii.

Se pare că ea și Adi Sînă discută chiar și despre un nou membru al familiei, situație pe care chiar vedeta a decis să o clarifice.

Anca Serea vorbește despre un nou copil

Anca Serea și Adi Sînă au una dintre cele mai numeroase familii din showbiz-ul românesc. Cei doi se iubesc mult și mereu și-au dorit să aibă casa plină de copii, lucru ce le-a și reușit. Au șase copii și consideră că aceasta este cea mai mare realizare.

Fanii se întreabă acum dacă cei doi soți își mai doresc copii, cunoscându-i pe aceștia. Ei bine, de la Anca aflăm că Adi își mai dorește moștenitori și ar fi extrem de fericit dacă soția i-ar da o astfel de veste, doar că aceasta a decis să se oprească, dar doar pentru moment.

Anca uferă de o anemie de ani buni, care îi dă mari bătăi de cap, dar asta nu înseamnă că a renunțat complet la ideea de a mai avea o fetiță. Când va rezolva problemele, are de gând să se pună pe treabă.

„Eu am fost diagnosticată cu o anemie severă. S-a pus problema unui episod de burn-out (epuizare), la un moment dat. Iau tratament, mă simt bine acum. Adi își mai dorește copii, dar eu am pus frână. Asta deocamdată, dar niciodată să nu spui niciodată! E și vârsta acum’, a declarat Anca Sînă Serea.

Anca Serea voia să fie educatoare

Cu toții o cunoaștem pe Anca Serea de pe micile ecrane. A fost manechin, a fost implicată de-a lungul timpului în multe proiecte de televiziune și acum este considerată mamă eroină în lumea mondenă din România. Deși are șase copii, mereu a spus că nu va zice NU unui alt membru al familiei.

Anca a declarat de multe ori că îi plac copiii, dar această pasiune are și un început. Dintotdeauna, ea și-a dorit să devină educatoare, pentru că îi plăcea să îi educe pe cei mici. Se pare, însă, că viața a avut alt plan pentru ea, dar i-a dat o familie numeroasă.


→ Recuperează până la 3500 euro dacă ai muncit în Germania în ultimii 4 ani<