Anca Verma este considerată cea mai bogată româncă din lume, datorită averii sale impresionante și stilului de viață luxos pe care îl duce alături de familia sa în India. Cine este aceasta și cum a ajuns să fie atât de bogată și faimoasă?
[read more]
De la model la femeie de afaceri de succes

Anca Neacșu, cunoscută acum sub numele Anca Verma, a avut o carieră de succes în modelling înainte de a se căsători cu Abhishek Verma, un afacerist indian. Ea a câștigat titlul de Miss România și a făcut modelling în Europa, dar a decis să renunțe la această activitate și să se angajeze la o companie de telefonie mobilă, unde a ajuns director general adjunct al operațiunilor pentru București.

Odată cu căsătoria ei cu Abhishek Verma, viața ei s-a schimbat radical. El provine dintr-o familie cunoscută în India, iar Anca a devenit nu doar soție, ci și partener de afaceri. Ei au împreună o fiică, Nikki.

O afacere de succes în India

În 2011, Anca a introdus brandul Olialia în India, iar în 2016 a avut loc lansarea oficială. În prezent, Anca este președintele Olialia World, care este o companie multinațională, lider pe piața indiană a bunurilor de larg consum. Aceasta produce țigări, băuturi spirtoase și carbogazoase, produse lactate și altele. Averea familiei Verma se ridică la miliarde de dolari.

Un stil de viață luxos și impresionant

Cu o avere atât de mare, familia Verma trăiește un stil de viață impresionant, parcă desprins din filmele de la Bollywood. Ei locuiesc într-un palat, unde piesele de mobilier sunt poleite cu aur, călătoresc cu Orient Express și sunt mereu păziți de gărzile lor de corp atunci când se află la diverse evenimente.

Pe canalul lor de YouTube, aceștia distribuie mai multe filmulețe în care își prezintă cele mai importante activități din viața lor. În acestea, se poate observa cum mai mulți oameni înarmați îi păzesc pe Anca și soțul ei, la un eveniment.

Viața socială și politică în India

Anca Verma este o figură bine cunoscută în India socială, politică și în cercurile de afaceri. Foarte mulți oameni din India o iubesc și o adoră, iar ea însăși spune că este greu să meargă oriunde fără să fie recunoscută. În multe ocazii, a primit oferte de a intra în politică din India, dar a refuzat, deoarece nu vrea să renunțe la cetățenia română.

Anca Verma este un exemplu al succesului și puterii în lumea afacerilor, iar viața sa impresionantă și bogăția pe care o deține rămân subiecte de interes pentru mulți oameni din întreaga lume.
[/read]