Andra Măruță este extrem de mândră de copiii ei și îi iubește mai presus de orice.

Iar nu de puține ori, artista le dezvăluie fanilor filmări haioase cu Eva și David. Cum s-a întâmplat și în urmă cu o zi.

Ultimele imagini publicate de Andra Măruță, pe contul său de Instagram, s-au viralizat rapid și au stârnit hohote de râs. Să fii părinte nu este un lucru ușor, mai ales că există momente și când îți este pusă răbdarea la încercare.

Așa se face că, într-o zi, Andra a mers în bucătărie. A deschis frigiderul, iar în acel moment Eva a strigat-o. Artista a răspuns, iar fiica ei a strigat-o din nou. Andra a răspuns și de această dată, iar într-un final Eva a reușit să o scoată din minți: ”Sper că nu doar mie mi se întâmplă”, a scris Andra în dreptul imaginilor postate.

Bineînțeles, totul a fost o scenetă pusă la cale de Andra pentru a-i amuza pe fani.

Fanii au sărit în apărarea artistei și i-au mărturisit Andrei că pățesc și ei fix același lucru cu copiii lor: ”Oh, da! Exact așa! / E fix așa și la noi / Mie, da! Și când încep toate trei fetițe ale mele… / Și eu mă mir cum mai rezistă mama la cât de des o strig/ Tare mă bucur că nu doar eu sunt în situația asta/ Și pe mine mă strigă încontinuu”, sunt doar câteva dintre reacțiile fanilor.


→ Recuperează până la 3500 euro dacă ai muncit în Germania în ultimii 4 ani<