Andra, una dintre cele mai apreciate artiste din România, a dezvăluit mai multe lucruri despre ea într-un podcast realizat de Bobonete. În cadrul emisiunii, solista a dat răspunsuri sincere și fără reținere la cele mai mari curiozități pe care fanii le caută despre ea pe Google. Printre subiectele atinse se numără zvonurile privind o posibilă sarcină și relația sa cu soțul, Cătălin Măruță.

[read more]

Andra clarifică zvonurile privind sarcina

Una dintre întrebările adresate de Bobonete artistei a fost legată de zvonurile potrivit cărora Andra ar fi gravidă. Solista a declarat că situația este una simplă și că nu este vorba de nicio sarcină, ci pur și simplu de îngrășare. Artista a recunoscut faptul că a fost de mai multe ori felicitată pentru sarcină, însă a ținut să precizeze că este doar "grasă". Andra a menționat faptul că mâncarea se pune la ea pe burtică, ceea ce poate duce la confuzii.

"Andra rupe tăcerea despre sarcina", titlul care îi va face pe mulți fani să respire ușurați, reprezintă una dintre cele mai mari curiozități legate de artistă. Solista a ținut să clarifice această situație și să pună capăt tuturor speculațiilor.

Andra și Cătălin Măruță, o căsnicie sudată

În ceea ce privește relația sa cu soțul, Cătălin Măruță, Andra a recunoscut că este una extrem de solidă și că secretul lor constă în faptul că se completează perfect. Solista a menționat faptul că nu există unul dintre ei care să tragă mai mult decât celălalt și că își doresc să construiască o relație frumoasă și durabilă.

"Andra recunoaște că este geloasă", este un alt aspect atins în cadrul interviului. Artista a declarat că este o persoană geloasă și că acest lucru se datorează faptului că își iubește foarte mult soțul. Cu toate acestea, Andra a menționat că această trăsătură nu afectează în niciun fel relația lor și că este una normală într-o căsnicie.

Concluzie

Andra a fost invitată în cadrul unui podcast realizat de Bobonete, unde a dezvăluit mai multe lucruri despre ea, lăsându-i pe fani să o cunoască mai bine. Solista a clarificat zvonurile referitoare la o posibilă sarcină și a vorbit deschis despre căsnicia sa cu Cătălin Măruță. Andra a dovedit încă o dată că este o artistă talentată și o persoană deschisă și sinceră.

[/read]