Andreea Esca a reușit performanța de a slăbi nu mai puțin de șase kilograme, fără a recurge la diete stricte și fără a-și nega plăcerile culinare. Secretul său constă într-un plan personalizat de mese, realizat de către un nutriționist și un medic, care i-au permis să mănânce tot ce și-a dorit, dar cu un accent pus pe cantitățile potrivite și combinarea corectă a alimentelor.

[read more]

Potrivit declarațiilor făcute de către vedetă într-un interviu acordat publicației Click!, Andreea Esca a renunțat la dulciuri, dar a mâncat fructe și a combinat alimentele astfel încât să nu consume mai multe feluri de proteine la o masă. De asemenea, ea a evitat asocierea cărnii cu cartofii și a mâncat porții mai mici, de aproximativ 100 de grame, în loc de cele obișnuite de 200 de grame.

În plus, Andreea Esca a făcut o observație foarte interesantă, care poate fi însă contraintuitivă. În timp ce multe persoane care vor să slăbească sunt tentate să elimine pâinea din alimentație, ea a recunoscut că îi place foarte mult și că nu a renunțat la ea. În schimb, a ales să consume o felie de pâine de secară, care este mai sănătoasă și mai sățioasă decât variantele obișnuite.

În final, Andreea Esca a reușit să ajungă la greutatea de 58 de kilograme și se simte foarte mulțumită cu noul său aspect fizic. Chiar dacă nu a exclus posibilitatea de a mai slăbi un kilogram, pentru a ajunge la 57 de kilograme, vedeta de la Pro TV a demonstrat că un stil de viață sănătos și o alimentație echilibrată pot fi suficiente pentru a obține rezultate spectaculoase în ceea ce privește pierderea în greutate.

[/read]