Andreea Esca, gafă de zile mari în timpul știrilor!

Prezentatoarea de televiziune a fost surprinsă cu breteaua de la sutien și cu sânii pe afară. Nimeni nu se aștepta să o vadă în acest mod!

Andreea Esca, gafă la știri
Andreea Esca este cu siguranță una dintre cele mai cunoscute prezentatoare de televiziune din țara noastră. Pe lângă faptul că are o familie extrem de frumoasă, vedeta se poate mândri și cu o carieră de succes. Prezentă tot timpul la datorie, mama Alexiei Eram vrea ca aparițiile ei să nu fie trecute ușor cu vederea.

Însă, de data aceasta, Andreea Esca a avut parte de o experiența nu tocmai plăcută. În timp ce prezenta știrile, vedeta a fost surprinsă în timp ce i se vedea breteaua de la sutien și cu sânii pe afară. Nimeni nu se aștepta să o vadă în această ipostază pe cunoscuta prezentatoare.

În urmă cu aproximativ jumătate de an, Andreea Esca făcea o dezvăluire neașteptată. Se pare că vedeta de televiziune a fost infectată cu virusul COVID-19 atât ea, cât și soțul și fiul ei.

”Da, am fost bolnavă de Covid-19, atât eu, cât și soțul meu și unul dintre copii, și mulțumită lui Dumnezeu și medicilor extraordinari, alături de care am trecut în această perioadă nefericită, suntem bine și avem un rezultat negativ astăzi, toți 3.” , a declarat Andreea Esca .

”La mine au apărut simptomele după vreo 5 zile. Să spun sincer, mă miram că eu nu am, mi se părea cumva ciudat, pentru că noi suntem, da, în aceeași casă și mi se părea ciudat că mie mi-a ieșit rezultatul negativ. Dar eram hotărâtă, bineînțeles, și conform protocoalelor și, pentru că așa gândeam că este bine, după 7-8 zile să refac oricum testul, să vedem ce se întâmplă, dacă nu cumva se pozitivează între timp, pentru că ei plecaseră din casă amândoi cu un rezultat pozitiv.”, a mai adăugat Andreea Esca.