Andreea Esca, totul despre regula pe care i-a impus-o Pro TV. Știrista obligată să facă acest lucru zilnic:

Andreea Esca este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare de știri din România, iar cariera ei la Pro TV a început în urmă cu mai bine de 20 de ani. Puțini sunt cei care știu că știrista a fost obligată să respectă o măsură pe care postul de televiziune i-a impus-o.

Despre cariera Andreei Esca și viața la Pro TV s-a scris adesea în presa tabloidă. Unul dintre cele mai arzătoare subiecte a fost, de-a lungul timpului, ce salariu încasează vedeta de la postul din Pache Protopopescu.

Deși totul pare extrem de simplu în viața Andreei Esca, puțini sunt cei care știu că vedeta s-a confruntat și cu situații cu care inițial nu a fost de acord.

Andreea Esca a mărturisit recent, în podcastul Amaliei Năsase de pe YouTube ce regulă i-au impus cei de la Pro TV. Știrista trebuie să o respecte zilnic, iar la început nu i-a plăcut, dar în timp s-a obișnuit și acum i se pare chiar o măsură simplă și eficientă.

„Am avut, de-a lungul anilor, câte un șofer care era și pe post de bodyguard. Pe mine mă deranja și faptul că aveam un șofer pentru că mi se părea groaznic că era cineva non-stop lângă mine, să știe ce mănânc, unde mă duc, ce vorbesc… Nu-mi plăcea. Doar că se hotărâse că am nevoie de un șofer, pentru că puneam în pericol business-ul.

Eu conduceam ca o nebună și pur și simplu cred că le era frică că într-o zi o să intru într-un pom și stricăm…cel puțin pentru momentul respectiv era o problemă. Atunci am renunțat cu greu, am făcut această concesie.

Acum m-am obișnuit pentru că acum e o demență să conduci în București, să parchezi nu mai discut, și acum îmi convine treaba asta. Dar ideea să mă duc cu un bodyguard, mie mi-ar fi super-rușine. Dacă m-aș întâlni cu cineva și aș fi bodyguardul după mine mi-ar fi rușine”, a povestit Andreea Esca pe YouTube.

Când va renunța Andreea Esca la televiziune
Vedeta de la Pro TV a vorbit, recent, și despre momentul în care se va lăsa de televiziune. Andreea Esca a precizat, în podcastul actorului Marius Manole că nu s-a gândit niciodată în mod serios la acest lucru, chiar dacă în ultimul timp mai multe vedete mari au părăsit postul din Pache Protopopescu.

„Eu cred că stai până te dau afară sau îți găsesc un înlocuitor. În America am văzut că au emisiuni și la 90 de ani. În alte țări pun mult mai mult preț pe tinerețe, să arăți bine.

Depinde și de emisiune. Dacă e vorba de știri, cred că poți să prezinți până mai târziu, pentru că este vorba despre credibilitate, despre ceea ce spui și nu neapărat de cât de frumoasă ești”, a precizat știrista de la Pro TV, pe YouTube.