Andreea Ibacka a fost criticată că își neglijează bebelușul, iar Cabral a reacționat imediat.

Cabral a reacționat după ce Andreea Ibacka a fost acuzată că își neglijează bebelușul nou-născut. Actrița a fost criticată după ce a postat fotografii de la mare, acolo unde a mers în weekend, împreună cu familia.

Actrița din serialul „Adela” a făcut o fotografie singură, lucru care nu a fost deloc pe placul unor internauți. Blondina a plecat alături de întreaga familie, iar băiețelul născut recent nu a lipsit.

Cabral a avut o reacție după ce Andreea Ibacka a fost acuzată de internauți că este neglijentă cu bebelușul. Totul a pornit după ce vedeta a postat o fotografie singură, de la malul mării, acolo unde a plecat cu familia.

„Prima oară la plajă cu atâția șoricei”, a scris actrița din „Adela” la descrierea pozei.

La scurt timp după ce a postat imaginea, urmăritoarele Andreei Ibacka i-au reproșat că l-a neglijat pe cel mic. Una dintre admiratoare a întrebat-o acum cât timp a fost făcută fotografia, pentru că vedeta nu și-ar neglija bebelușul pentru o poză.

„Acum cât timp în urmă este făcută poza? Că nu cred că-l neglijezi bebe pentru o poză”, este comentariul primit de Andreea Ibacka la fotografia respectivă.

După ce a văzut comentariul cu pricina, Cabral a sărit în apărarea soției, în stilul său plin de umor.

„Așa, spune-i! Îl neglijează tot timpul! Azi a făcut o poză, ieri a vorbit patru minute la telefon și mi-e rușine să-ți spun ce a făcut azi dimineață… a băut o cafea singură! E nenorocire, îți zic!”, a scris prezentatorul emisiunii „Ce spun românii”.

Mai multe femei i-au luat apărarea vedetei, spunând că este normal ca o mamă să se relaxeze atunci când simte nevoia.

„Orice femeie, mamă, trebuie să aibă un moment de respiro, răutăcioaselor….”, „Este femeie și are dreptul să se recreeze puțin, nu-i ușor cu un bebe mic”, „Dacă face o poza nu înseamnă că neglijează bebelușul!”, au fost trei dintre comentarii.