După ce a fost întrebată în mod repetat dacă este însărcinată din nou, Andreea Mantea a decis să-i lămurească pe curioși.

Văzând că vedeta are o burtică puțin mai mare, internauții au bănuit că este vorba despre o sarcină, însă bruneta a dezvăluit adevărata cauză. Se pare că aceasta suferă de o boală care o face să se ”umfle” în zona abdominală.

Andreea Mantea a dezvăluit că suferă de o boală care o face să se umfle în zona abdominală, acesta fiind cauza burticii ”de gravidă”. După ce a văzut că fanii ei nu renunță la ideea că ar fi însărcinată pentru a doua oară, vedeta a explicat ce i se întâmplă de fapt.

Deși recunoaște că nu are o siluetă perfectă, bruneta susține că o boală autoimună și anumite alergii pe care le are sunt cele care îi fac burtica mai mare decât este cu adevărat.

„Nu sunt însărcinată și mi-e greu să răspund tuturor celor care mă întreabă de ce am această burtică dacă nu sunt însărcinată. Mi-e greu să le explic afecțiunea cu care mă confrunt … pentru că este o afecțiune. Nu este grăsimuță, șuncuță. Nici n-am vreo siluetă demnă de invidiat, dar câteodată se întâmplă să mă umflu. O alergie, o boală autoimună. E foarte mult de povestit…”, a spus Andreea Mantea pe InstaStory.

Totodată, vedeta a ținut să le ofere un răspuns și celor care se întreabă când și dacă va avea al doilea copil. Chiar dacă nu are nimic în plan, prezentatoarea TV susține că atunci când se va întâmpla nu va fi un secret.

„Nu zic că nu-mi doresc să rămân însărcinată. Nu zic că nu mi-aș mai dori un bebe, doar că nu este momentul. Când o vrea Dumnezeu. Deocamdată, eu nu vreau, dar dacă aș fi însărcinată, nu aș ascunde acest lucru. N-ai cum să ascunzi o asemenea fericire”, a mai explicat vedeta.

În prezent, Andreea este într-o relație cu un bărbat a cărui identitate nu a dezvăluit-o încă. Cu toate astea, vedeta a mărturisit că trăiește o poveste de iubire foarte frumoasă.

„La capitolul iubire stau foarte bine din simplul motiv că pot să simt, să iubesc, iar intensitatea cu care eu trăiesc acest sentiment este extrem de mare. Mă declar un om fericit pentru că pot să simt iubire și să mă simt iubită la fel de intens”, a declarat Andreea Mantea pentru TV Mania.


→ Recuperează până la 3500 euro dacă ai muncit în Germania în ultimii 4 ani<