Părinții Andreei Tonciu divorțează. Vedeta a făcut dezvăluiri surprinzătoare.
[read more]
Andreea Tonciu a șocat publicul cu o declarație emoționantă în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță. Aceasta a dezvăluit că părinții săi divorțează după mai bine de trei decenii de căsătorie. Totodată, Andreea Tonciu a mărturisit că tatăl său a înșelat-o pe mama sa cu menajera familiei. Discuția șocantă a fost transmisă în direct, iar vedeta nu a putut ascunde lacrimile.

Tatăl Andreei Tonciu, Răzvan Tonciu, a avut o aventură cu menajera familiei. Deși menajera este mai mică decât Andreea Tonciu și are doi copii, tatăl vedetei a ales să păstreze relația extraconjugală secretă. Cu toate acestea, fosta asistentă tv a aflat de aventura tatălui său în martie. "Tata a avut o aventură cu menajera. E mai mică decât mine, are 34 de ani. Menajera mi-a distrus familia", a declarat Andreea Tonciu cu durere în glas.

Deși menajera a recunoscut relația extraconjugală cu Răzvan Tonciu, aceasta a refuzat să blocheze numărul tatălui Andreei și să renunțe la relația lor. Frustrată și supărată, Andreea Tonciu a decis să vorbească cu soțul menajerei, pentru a-i dezvălui adevărul. "M-am enervat și l-am sunat pe soțul ei. Mai departe ei știu ce e la ei în familie", a mai spus vedeta.

Părinții Andreei Tonciu divorțează după mai bine de trei decenii de căsătorie și fosta asistentă tv se confruntă cu o perioadă dificilă. Cu toate acestea, Andreea Tonciu și-a exprimat speranța că mama sa va trece peste această perioadă grea și va reuși să își refacă viața. "Sunt foarte tristă pentru că după mai bine de 30 de ani, părinții mei divorțează. Încerc să îi ajut pe amândoi, dar cel mai important pentru mine este mama. Înțeleg că este o perioadă grea pentru ea, dar sper că va trece peste și își va găsi fericirea", a declarat Andreea Tonciu.

În urma dezvăluirilor făcute în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță, Andreea Tonciu a primit mesaje de încurajare și susținere din partea fanilor săi. Aceasta a ținut să le mulțumească tuturor celor care i-au fost alături în această perioadă dificilă și a sperat că povestea sa va ajuta și pe alte persoane care trec prin situații similare.

În concluzie, Andreea Tonciu a făcut dezvăluiri surprinzătoare în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță. Părinții săi divorțează după mai bine de trei decenii de căsătorie, iar tatăl său a înșelat-o pe mama sa cu menajera familiei. Cu toate acestea, Andreea Tonciu a sperat că această poveste va ajuta și alte persoane care trec prin situații similare și a mulțumit fanilor săi pentru susținere.
[/read]