Andrei Duban, unul dintre cei mai cunoscuți actori din România, a făcut declarații inedite despre mariajul său cu Grațiela. Cei doi formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din industria showbiz-ului românesc, iar într-un interviu sincer, actorul a dezvăluit detalii despre relația lor de 12 ani.

Andrei Duban, despre mariajul cu Grațiela
După mai bine de un deceniu de căsnicie, Andrei Duban a vorbit deschis despre relația sa cu soția sa, Grațiela. Desemnat unul dintre cei mai buni soți din showbiz-ul românesc, Duban a recunoscut că diferența de vârstă de 15 ani dintre ei nu pare să afecteze în niciun fel iubirea și respectul reciproc.

Actorul a mărturisit că frumusețea soției sale reprezintă o sursă constantă de inspirație pentru el, dar și o provocare. Cu umor, Duban a făcut o aluzie la situația sa financiară, declarând că este conștient de faptul că statutul său de soț al unei femei atât de atrăgătoare vine cu responsabilități.

Într-un interviu acordat pentru fanatik.ro, Andrei Duban a declarat: „E greu să fiu soțul unei femei atât de frumoase. Trebuie s-o păzesc. Și eu mă mir de ce stă cu mine. Mi-a spus că stă cu mine pentru banii mei… Ăia pe care nu îi am.”

Cu ce replică a venit Grațiela
Grațiela, partenera de viață a actorului, nu a ratat ocazia de a răspunde cu aceeași doză de umor. Ea a completat declarația lui Duban prin afirmând că încă așteaptă să vadă creșterea stării financiare a soțului său.

„De 14 ani tot aștept (n. red.: să vină banii mulți )”, a adăugat Grațiela, amuzată, pentru aceeași sursă citată mai sus. Cu simțul umorului bine pus la punct, cei doi soți demonstrează că au un echilibru perfect în relația lor.

Cine a fost iubitul Grațielei Duban, înainte de mariajul cu Andrei
Înainte de a forma un cuplu cu Andrei Duban, Grațiela a trăit o relație de trei ani cu actorul Alex Bogdan. Cei doi s-au îndrăgostit pe băncile Facultății de Actorie și au păstrat o legătură specială chiar și după despărțire.

Alex Bogdan, care este acum unul dintre cei mai apreciați actori din generația tânără, a povestit despre perioada în care a fost alături de Grațiela și a subliniat faptul că relația lor nu a fost doar o aventură din tinerețe, ci a constituit o experiență de durată și semnificativă pentru amândoi.

Astfel, declarațiile lui Andrei Duban despre căsnicia sa cu Grațiela au stârnit curiozitatea publicului și au adus în prim-plan detalii inedite despre viața personală a cuplului. O relație bazată pe respect, încredere și mult umor reprezintă ingredientele succesului unei căsnicii de durată și fericite.