Un angajat al unui spital din SUA a găsit o sumă uriașă de bani în spălătorie, dar a reușit să îi returneze proprietarului. Gestul său a fost unul deosebit, iar spitalul planuiește să îl onoreze într-o ceremonie specială.

[read more]

Angajatul spitalului din SUA care a reușit să returneze o sumă uriașă de bani proprietarului de drept este Steven Ledo. Acesta a cules bancnotele care cădeau din uscătorul spălătoriei spitalului, iar când a realizat cât de multe sunt, s-a temut că cineva le-a pierdut și va veni să le caute.

Suma totală era de 9.000 de dolari și a fost abandonată în hainele unui pacient care le-a dat la spălat. Angajații spitalului au reușit să găsească proprietarul legítim al banilor, iar Steven a fost lăudat pentru gestul său deosebit.

Subtitlu 1: Steven a arătat un exemplu de onestitate și responsabilitate
Angajații spitalului care îl cunosc pe Steven au declarat că nu au fost surprinși când au aflat despre gestul său de a returna banii proprietarului de drept. Aceștia au afirmat că Steven este un băiat de treabă, onest și responsabil, întotdeauna dornic să ajute pe oricine are nevoie.

Steven a confirmat aceste afirmații, precizând că nu a avut nicio intenție de a păstra banii pentru el. El știa că cineva avea nevoie de acei bani și a făcut tot posibilul să îi returneze proprietarului de drept.

Subtitlu 2: Spitalul planuiește să îl onoreze pe Steven într-o ceremonie specială
Spitalul în care lucrează Steven a anunțat că intenționează să îl onoreze pe acesta pentru gestul său deosebit. Într-o ceremonie specială, Steven va fi lăudat pentru onestitatea și responsabilitatea sa și pentru faptul că a arătat că există oameni buni care fac lucruri bune.

Este important să subliniem că astfel de gesturi de onestitate și responsabilitate sunt rare, dar ele ar trebui să fie ceva normal și firesc pentru toți oamenii. Steven ne-a arătat că oricine poate face un gest bun și că astfel de gesturi pot schimba lumea în bine.

Concluzie:
Steven Ledo este un exemplu pentru toți noi în ceea ce privește onestitatea și responsabilitatea. Gestul său de a returna banii proprietarului de drept ar trebui să ne inspire pe toți să facem același lucru și să arătăm că există oameni buni și gesturi bune în lumea noastră. Spitalul în care lucrează Steven va onora gestul său într-o ceremonie specială, iar noi ar trebui să îl onorăm și să îl lăudăm în felul nostru pentru exemplul pe care l-a dat.

[/read]