Alex Velea a vorbit, pentru FANATIK, despre problemele de sănătate ale Antoniei, dar și despre ce se va întâmpla cu ei în perioada imediat următoare.

Antonia a anunțat, în urmă cu puțin timp, că din cauza problemelor de sănătate cu care se confruntă în aceste momente, nu va putea onora în noaptea de Revelion evenimentul la care fusese invitată să cânte. Cu toate acestea, Antonia nu a precizat exact ce probleme are, Alex Velea dezvăluind însă, pentru FANATIK, ce se petrece cu frumoasa lui parteneră de viață.

Ce probleme de sănătate are Antonia?

Alex Velea ne-a dezvăluit că Antonia este, în aceste momente, bolnavă, dar că nu sunt motive de îngrijorare. ”Antonia este răcită, dar suntem bine”, a spus, pentru FANATIK, artistul. Mai mult, ne-a precizat Alex Velea, încă nu sunt lămuriți dacă este vorba de o banală răceală sau de o îmbolnăvire cu COVID-19.

”Nu știm exact dacă este vorba despre COVID. Trebuie să facă teste”, a mai precizat Alex Velea care a dezvăluit, pentru FANATIK, că nu sunt nici vaccinați împotriva cumplitei boli care a făcut ravagii în întreaga lume.

Cu toate acestea, momentan, în familia lor, doar Antonia dă semne de îmbolnăvire, atât Alex Velea, cât și copiii lor fiind pe deplin sănătoși, neavând simptomele pe care le are artista. ”Eu sunt o forță a naturii”, a glumit, în stilul lui caracteristic, Alex Velea.

Dar, până la testarea Antoniei, și, ulterior, evident a sa, Alex Velea este circumspect când vine vorba despre angajamentele de Revelion pe care le au. ”Vom vedea ce și cum se va întâmpla”, ne-a explicat el.

Iar copiii pe care îi are cu Antonia, ne-a explicat Alex, nu dau nici ei niciun semn că ar fi bolnavi. ”Sunt năzdrăvani, acum se bat într-una. Și se iubesc mult rău. Dar le place să se joace, se împușcă cu Nerf, se luptă cu săbiile”, ne-a spus, râzând, Alex Velea, sugerând că micuții sunt la fel de energici ca întotdeauna.

Antonia și-a anulat un concert de Revelion

Cu doar o zi înainte de eveniment, Antonia a anunțat, pe conturile sale de socializare, că nu va mai putea onora contractele pe care le acceptase pentru noaptea de Revelion din cauza prolemelor de sănătate pe care le are acum.

”Dragii mei, din motive de sănătate nu voi putea fi alături de voi la Revelion să petrecem împreună și îmi pare foarte rău. Sper să ne vedem în 2022. La mulți ani și distracție plăcută”, a spus Antonia pe contul ei de Instagram.

Iar asta înseamnă, din informațiile FANATIK, că Antonia, din cauza bolii pe care o are, pierde și o sumă frumușică de bani, frumoasa cântăreață fiind una dintre cele mai bine plătite vedete din muzică de la noi din țară, ea încasând, pentru un recital de 40 de minute, între 3.000 și 5.000 de euro.

Iar dacă, din păcate, se va dovedi că Antonia este bolnavă de COVID-19, Alex Velea va fi și el, la rândul său, nevoit să își anuleze angajamentele de Revelion. Iar asta înseamnă, din nou, o pierdere substanțială pentru familia lor, artistul încasând și el peste 2.500 de euro pentru fiecare recital.


→ Recuperează până la 3500 euro dacă ai muncit în Germania în ultimii 4 ani<