Viceliderul senatorilor AUR, Sorin Lavric, este de părere că Guvernul trebuie să relaxeze unele restricții și este mai mult ca sigur că acest lucru se va întâmpla în viitorul apropiat, mai clar, în următoarele zile. Lavric spune că în curând premierul Florin Cîțu va ieși public și va anunța relaxarea anumitor reguli.

„Altminteri vaccinarea nu are virtuți curative pentru că versatilitatea antigenică a acestui virus (n.r. SARS-CoV-2) o preschimbă într-o altă substanță”, a declarat parlamentarul Sorin Lavric la Realitatea Plus.

Lavric: AUR ar vota o moțiune de cenzură împotriva Guvernului Cîțu

Sorin Lavric spune că AUR ar vota o moțiune de cenzură împotriva Guvernului Cîțu inițiată de PSD, însă spune că nu va trece, fiindcă nu are cum să treacă. El precizează că formațiunea nu a negociat niciodată cu Marcel Ciolacu sau cu alți membri din PSD. De asemenea, Lavric spune că ultimul lucru la care se gândește acum președintele Klaus Iohannis sunt alegerile anticipate, fiindcă el știe din sondajele pe care le primește, neoficiale, că AUR și PSD sunt din ce în ce mai plăcute de români.

Guvernul va face un pas în spate!

În următoarele zile, spune Lavric, românii nu vor renunța la proteste, iar acest lucru va determina Guvernul să cedeze, să facă un pas înapoi. Cîțu va ieși public și va spune că cea mai mare parte din restricțiile pe care le-au luat vor fi ridicate și vor rămâne doar cele „câteva stigmate pe care le vom purta de acum încolo”, cum ar fi respectarea măsurii distanțării sociale sau al portului măștii de protecție.

Anunțul mult așteptat vine de la AUR! România scapă de restricțiile anti-COVID

Cei care vor accepta să se vaccineze, spune Sorin Lavric, vor face acest lucru în măsura în care cred în virtuțile „curative” ale lui.

George Simion îl contrazice pe Ciolacu: Nu suntem cățeii nimănui

În urmă cu o săptămână, liderul PSD, Marcel Ciolacu, a anunțat că PSD va depune o moțiune împotriva Guvernului Cîțu și a precizat că deja a început negocierile cu AUR. Pe de altă parte, liderul AUR, George Simion, a spus că nu a existat nicio negociere cu PSD și că cei din AUR nu sunt „cățeii nimănui”.


→ Recuperează până la 3500 euro dacă ai muncit în Germania în ultimii 4 ani<