Ce cadou neașteptat a primit Anamaria Prodan de Crăciun.

Anamaria Prodan continuă să uimească prin modul în care se afișează pe rețelele de socializare. Sexy impresara a ales să petreacă sărbătorile de iarnă la Dubai alături de cei trei copii ai săi. Este prima dată în 15 ani când diva stă departe de soțul ei, Laurențiu Reghecampf, în perioada Crăciunului. Cei doi încă se află în plin proces de divorț! Cu toate acestea, ea a primit un cadou uimitor, pe care l-a postat imediat pe Instagram.

Anamaria Prodan petrece primul Crăciun departe de Laurențiu Reghecampf. Cei doi se află în continuare în plin proces de divorț, motiv pentru care diva a ales să sărbătorească această perioadă departe de casă. Ea, alături de cele două fiice și de Laurențiu Reghecampf Jr. au plecat la Dubai. Acolo, diva s-a postat alături de mai mulți prieteni, s-a distrat și a primit un cadou absolut impresionant!

Aceasta a postat imediat pe Instagram cadoul pe care l-a primit. Este vorba despre un buchet impresionant de trandafiri roșii, alături de un mesaj.

Deși se află în plin divorț de Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan continuă să posteze pe Instagram o mulțime de fotografii făcute de sărbători. Aceasta a ales să stea alături de copiii ei în Dubai, departe de dramele din țară. Diva a primit un buchet imens de trandafiri roșii, care au venit însoțiți de un bilețel. În poza postată pe rețelele de socializare nu se descifrează textul, însă la final se pot observa două cuvinte.

„Love you!’ (Te iubesc), este mesajul care a însoțit florile.

Momentan nu se știe cine i-a dăruit trandafirii Anamariei, însă acesta poate fi ori din partea unui admirator, ori din partea familiei.


→ Recuperează până la 3500 euro dacă ai muncit în Germania în ultimii 4 ani<