Luna februarie aduce multe aspecte pozitive pentru nenumărate zodii: se pot bucura de roadele muncii lor și prind luminița de la capătul tunelului. A fost o perioadă încărcată la început de an, iar sănătatea a fost supusă la test în toată complexitatea astrală, însă luna februarie vine cu vești excelente.

Horoscop luna februarie TAUR (20 APRILIE – 20 MAI)

Una dintre cele mai importante perioade din viața ta profesională din 2022 tocmai a început. Intră luna nouă în sectorul carierei, chiar pe 1 februarie, deschizând o ușă spre mai multă glorie, recunoaștere sau putere în domeniul în care activezi. Luna viitoare va fi destul de ocupată și pentru tine, dar februarie îți demonstrează că ai o stea care strălucește doar pentru tine. Unii Tauri pot decide să se mute, să-și ia un nou coleg de cameră sau să se ocupe de o situație importantă cu rudele. Februarie ar putea aduce, de asemenea, activități în ceea ce privește mersul în direcții noi, fie că este vorba de implicare într-un obiectiv academic, spiritual, media sau de călătorie.

Horoscop luna februarie GEMENI (21 MAI – 20 IUNIE)

Pregătiți-vă să vă lansați în direcții noi! O ușă se deschide către orizonturi strălucitoare. Unii Gemeni pot fi destul de ocupați cu un proiect academic, de călătorie, juridic sau media în apropierea acestei perioade. Din fericire, odată ce Mercur se trezește vei observa o explozie de energie care te propulsează mult mai repede către obiectivele tale. O lună plină vă poate aduce un contract pe care să-l semnați. Este posibil să fiți chiar în proces de a lansa o inițiativă în domeniul publicității. Ei vor primi protecție universală.

Horoscop luna februarie RAC (21 IUNIE – 22 IULIE)

În prima jumătate a lunii februarie, încă se simt efectele suprasolicitării din ultimele săptămâni și e posibil să fie nevoie de mai multă odihnă, un regim de viață ponderat în toate privințele și evitarea confruntărilor directe care îi solicita prea mult din punct de vedere emoțional și afectiv, mai ales că în plan relațional există încă multe neclarități.

Începe o etapă cu mai multă energie, vitalitate, curaj de a aborda unele aspecte spinoase și a le rezolva, atât în cadrul unor parteneriate cât și în ce privește statutul profesional și relația cu șefii. Pentru unii nativi Rac, poate fi un moment excelent de a începe o afacere sau de a pune la cale o strategie cu rezultate bune, în sensul creșterii profesionale și financiare.

Horoscop luna februarie LEUL (23 IULIE – 22 AUGUST)

Pentru Lei, totul pare să se învârtă în jurul carierei, statutului, autorității și puterii, în această luna. Multe planete se perinda prin acest segment de viață, activându-l și forțând cumva atenția acestor nativi să se îndrepte către ceea ce trebuie schimbat, dezvoltat, reconfigurat, gândit la scară mai mare, clarificat. E o perioadă în care se pot face ajustări esențiale, se pot construi proiecte noi sau se pot îmbunătăți cele vechi. Toate acestea, cu rezultate bune inclusiv în plan financiar, unde se anunța chiar și câștiguri surpriză.


→ Recuperează până la 3500 euro dacă ai muncit în Germania în ultimii 4 ani<