Cleopatra Stratan și Edward Sanda au împlinit doi ani de când sunt împreună Cei doi tineri artiști au trecut, în ultimele luni, prin câteva schimbări importante în viața oricărui om, ceea ce i-a legat și mai mult.

Aniversarea celor doi ani de când au devenit un cuplu i-a găsit la fel de îndrăgostiți.

Anunțul Cleopatrei Stratan după doi ani de relație

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au devenit un cuplu în urmă cu doi ani, pe data de 11 februarie. Anul acesta, cei doi tineri au avut o aniversare specială a cuplului lor, pentru că nu mai sunt doar iubiți, acum ei sunt soț și soție. În vara anului 2021, fiica lui Pavel Stratan și Edward Sanda au făcut și cununia civilă și pe cea religioasă.

În ziua aniversării cuplului lor, Cleopatra a postat pe Instagram un mesaj emoționant dedicat soțului ei. Se pare că nimic nu s-a schimbat în rău între ei din ziua în care au decis să devină un cuplu și până în prezent. Dimpotrivă, totul este mai frumos și mai armonios pentru cei doi îndrăgostiți.

Azi împlinim 2 ani din ziua în care suntem împreună! Edward Sanda, ești și vei fi toată viața sufletul meu pereche, omul alături de care vreau să mă trezesc în fiecare dimineață, iar iubirea ta este definiția fericirii mele! Te iubesc!, a scris Cleopatra pe Instagram.

Imediat Edward Sanda i-a răspuns la postare și i-a spus că o iubește infinit. Și fanii celor doi au reacționat la scurt timp după ce Cleopatra a postat declarația de iubire pentru soțul ei. Peste 24.000 de oameni au apreciat postarea și i-au felicitat pe cei doi îndrăgostiți.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda s-au mutat împreună

Cei doi și-au dorit foarte mult să se căsătorească și părinții lor le-au fost alături. Imediat după ce a terminat clasa a XII-a și a susținut examenul de Bacalaureat, Cleopatra și Edward s-au mutat împreună în București. Până atunci au tot făcut naveta, dar din momentul în care s-au stabilit în Capitală, sunt de nedespărțit.

Cleopatra a decis să amâne înscrierea la facultate și să se axeze pe cariera muzicală. Atât ea, cât și soțul ei sunt foarte bine cotați pe piața muzicală din România, au o piesă împreună și lucrează la noi proiecte.