Un bărbat de 52 de ani și-a ucis propria verișoară, după ce a obligat-o să întrețină relații intime cu ea.

După ce au întreținut relații intime, femeia din Vaslui l-a anunțat pe verișorul ei că îl va reclama în cel mai scurt timp la Poliție. Atunci când a auzit ce are de gând să facă, bărbatul nu a stat prea mult pe gânduri și a omorât-o cu bestialitate.

Bărbatul în vârstă de 52 de ani din Vaslui a mers să își viziteze verișoara, într-un sat apropiat, pentru a sta de vorbă, după o perioadă mai lungă de timp în care nu s-au văzut. La un moment dat, însă, subiectele lor de discuție au devenit din ce în ce mai incendiare.

Un bărbat din Vaslui și-a ucis verișoara, după ce au întreținut relații intime

Cei doi au stat de vorbă câte ore bune, iar la un moment dat, femeia a început să îi povestească despre partenerii ei și despre partidele de amor pe care le-a avut cu bărbații respectivi.

I-a povestit ”aventurile” ei în cele mai mici detalii, iar mai apoi bărbatul în vârstă de 52 de ani i-a propus să întrețină relații intime și cu el. Totul s-a întâmplat în satul vasluian Barboşi, acolo unde locuia femeia.

Mai mult decât atât, în timp ce au stat de vorbă, cei doi au băut aproximativ doi litri de vin. Gheorghe Apostol, bărbatul în vârstă de 52 de ani, a fost refuzat vehement de către verișoara lui.

Pentru că l-a refuzat, Gheorghe Apostol a luat o cană de pe masă și a lovit-o pe femeie cu cana, cu putere, de două ori, chiar în cap. Verișoara acestuia a început să sângereze pe loc. După acest incident, femeia a acceptat să întrețină relații intime cu verișorul ei și s-a dezbrăcat, așezându-se pe pat.

În dimineața următoare, însă, femeia i-a spus lui Gheorghe Apostol că va merge în cel mai scurt timp la Poliție și va depunde o plângere, pe numele lui, pentru viol.

”l-a spus inculpatului că se va duce la poliţie şi va reclama faptul că el a încercat să o violeze. În acel moment, inculpatul s-a enervat, a luat o secure de lângă sobă şi i-a aplicat victimei o lovitură cu muchia în cap, victima căzând pe pat, cu faţa în jos, cu picioarele lângă pat. în această poziţie, inculpatul i-a aplicat victimei mai multe lovituri cu securea în cap, până ce victima a decedat”, au stabilit anchetatorii.

În aceeași zi, verișoara bărbatului a fost găsită moartă, în propria locuință, de către o nepoată care a dorit să o viziteze. Acum, bărbatul este condamnat la 17 ani de închisoare pentru omor şi viol, însă sentința nu este una definitivă.


→ Recuperează până la 3500 euro dacă ai muncit în Germania în ultimii 4 ani<