Aurelian Temișan, un artist iubit de o mulțime de oameni, recunoaște că a avut momente în care i-au mai fugit ochii după alte femei, dar nu a făcut niciodată un pas greșit în căsnicia sa de peste 26 de ani cu actrița Monica Davidescu. Temișan a mărturisit că a fost atras de o femeie de o frumusețe răpitoare, dar a rezistat tentației pentru că este un bărbat puternic și nu dorește să își facă rău soției sale sau să îi greșească în vreun fel.

[read more]

Într-un interviu acordat pentru libertatea.ro, Temișan a povestit că femeia care l-a atras era de o frumusețe ieșită din comun și încerca mereu să fie în centrul atenției și să atragă privirile tuturor, într-un mod extrem de agresiv. Dar el a realizat că nu merită să renunțe la soția sa sau să îi facă vreun rău, deoarece o consideră o femeie minunată.

Aurelian Temișan și Monica Davidescu sunt împreună de peste 26 de ani și își iubesc foarte mult unul pe celălalt. Despre ei nu s-au auzit prea multe vorbe rele și mereu au fost rezervați și discreți în ceea ce privește viața personală. Cei doi se iubesc la fel de mult ca la începutul relației și găsesc mereu motive de fericire în relația lor, ceea ce menține vie iubirea.

În primăvară, a existat un zvon conform căruia cei doi ar divorța, după ce au făcut o glumă pe TV care a fost înțeleasă greșit de mulți. Soția artistului a explicat că au lansat o piesă numită „Divorțul anului”, la care au lucrat împreună cu cei mici la cursuri de muzică și vine și el. Fanii au tras concluzii greșite, însă temerile lor au fost rapid înlăturate de cei doi.

Aurelian Temișan este unul dintre cei mai cunoscuți și iubiți artiști din țara noastră, cu o carieră impresionantă în lumea muzicală. Este un exemplu pentru toți bărbații, fiind un partener fidel și devotat soției sale de peste 26 de ani. Într-o lume în care mulți artiști sunt cunoscuți pentru aventurile lor extraconjugale, Aurelian Temișan este un model pozitiv pentru toți cei care își doresc o relație de lungă durată și fericită alături de partenerul lor.

[/read]