Cine este bărbatul de 50 de ani cu care se căsătorește:

S-au împlinit cinci ani de când celebrul Corneliu Vadim Tudor a murit și odată cu el și formațiunea politică, pe care a condus-o foarte mulți ani. Lidia, fiica sa cea mare a încercat să-i calce pe urmele tatălui său, dar fără prea mult succes. Chiar dacă inițial aceasta spunea că nu dorește să intre în politică, ulterior a revenit asupra deciziei.

Votul tacit al Camerei Deputaților pentru autonomia Ținutului Secuiesc a fost cel care a determinat-o să ia atitudiune în urmă cu câteva luni. Apoi nu s-a mai auzit nimic despre aceasta.

Lidia Vadim Tudor a vrut să intre în politică
„Nu susțin și nu voi susține niciodată niciun om politic sau partid din România, în afară de o posibilă formațiune care să reflecte întocmai valorile pe care tatăl meu ni le-a insuflat tuturor și pentru care s-a luptat timp un sfert de secol: integritatea teritorială a României, bunăstarea românilor, necesitatea dezvoltării noastre ca stat și ca popor prin propriile noastre forte și resurse – resurse de care să beneficieze românii, și nu străinii, care să aducă prosperitate românilor, și nu străinilor, care să îi pună pe români și România pe harta Europei ca stat independent, indivizibil și de sine stătător, nu colonia din prezent!

Cum spuneam, o asemenea formațiune este nu numai necesară, ci poate chiar obligatorie, în contextul în care astăzi, când pe șestache aflăm că forul numit Camera Deputaților a votat autonomia Ținutului Secuiesc, «liderul opoziției» din România iese cu declarația pe care o vedeți pe ecran. Astăzi, la mai bine de 4 de la moartea lui, Vadim va sta în coastă!”, scria Lidia Vadim Tudor pe Facebook, în urmă cu câteva luni.

Acum jurnaliștii de la CanCan susțin că aceasta se pregătește de nuntă cu iubitul ei, în vârstă de 50 de ani. Bărbatul cu 20 de ani mai mare decât ea este scriitor și fiica lui Corneliu Vadim Tudor ar fi îndrăgostită nebunește de el. Aceasta vrea, însă o ceremonie secretă, probabil din cauza controverselor care ar putea să apară. Până acum, Lidia nu ezita să se afișeze în public cu toți iubiții săi.

Tatăl său era destul de strict cu ea și probabil dacă ar mai fi trăit nu i-ar fi permis fiicei sale să facă o astfel de alegere, el având mare respect pentru valorile creștine.

”Nu era un părinte care să ofere libertate totală. Miza foarte mult pe mama pentru educarea noastră. El nu se implica în alegerile noastre. Nu puteam să ne facem un tatuaj, am fost crescute cu nişte valori şi principii. Nu i-am prezentat niciodată pe nimeni, niciun iubit. Nu conştientizăm încă ce s-a întâmplat.

Tata era un creştin, le promova şi credea în ele cu adevărat. Nu ştiu să fi avut o ultimă dorinţă, pentru că el nu se gândea la moarte’’, declara în urmă cu câțiva ani, Lidia Vadim Tudor.