Cazul morții fetiței de 12 ani a șocat o țară întreagă și a fost în centrul atenției publicului timp de mai multe zile. Însă, acum, există noi informații care aduc lumină în acest caz. Bărbatul suspectat că a comis această crimă a fost prins în Olanda și urmează să fie extrădat în România. Acesta și-ar fi recunoscut crima în fața mamei fetiței, care a fost lăsată în libertate.

[read more]

Cum a fost prins Marcel Șerbuc, bărbatul suspectat de moartea Anamariei

După o intensă căutare, poliția olandeză a reușit să îl prindă pe Marcel Șerbuc, bărbatul suspectat că a comis crima Anamariei. Acesta a fost găsit în timp ce lucra în Olanda, iar autoritățile au reușit să îl captureze și să îl predea Poliției Române. Poliția a obținut informații despre locația lui din surse neconfirmate, dar și din colaborarea cu autoritățile olandeze.

După ce va fi extrădat în România, acesta va fi supus unor audieri ample și se va stabili cu exactitate ce s-a întâmplat în cazul Anamariei. În prezent, se știe faptul că bărbatul și-ar fi recunoscut crima în fața mamei fetiței. Însă, până la o anchetă amănunțită, nu se poate trage o concluzie fermă în acest caz.

Mama fetiței a fost lăsată în libertate

Înainte ca trupul fetiței de 12 ani să fie descoperit în lada canapelei, mama acesteia se afla la muncă în Spania. La aflarea veștii, femeia s-a întors acasă cu un autocar și a fost audiată de autorități. În urma declarațiilor date în fața polițiștilor, femeia a fost lăsată în libertate, deoarece nu existau probe care să o implice în crima Anamariei.

Cu toate acestea, investigațiile continuă și există posibilitatea ca alte persoane să fie implicate în acest caz. De asemenea, se așteaptă ca opinia publică să fie satisfăcută cu o anchetă amănunțită și o pedeapsă corespunzătoare în cazul în care criminalul va fi găsit vinovat.

Concluzie

Cazul morții fetiței de 12 ani a fost unul care a șocat o țară întreagă. Însă, cu ajutorul colaborării internaționale dintre autoritățile române și cele olandeze, se pare că acest caz va avea o concluzie. Prinderea și extrădarea lui Marcel Șerbuc reprezintă un pas important în aflarea adevărului în acest caz. Însă, până la finalizarea investigațiilor și a procesului, nu putem trage concluzii definitive.

[/read]