Bianca Drăgușanu este grav bolnavă! Boala nu poate fi tratată.

Bianca Drăgușanu este mereu în atenția presei, fie prin prima relațiilor controversate pe care le are, fie a scandalurilor în care este implicată sau chiar a operațiilor estetice, de care a devenit dependentă. Puțini știu că blonda se luptă cu o boală grea.

Dacă i-au urmări conturile de socializare, ai spune că viața Biancăi Drăgușanu este perfectă: vacanțe de lux, mașini de fițe și haine scumpe. Lucrurile nu stau însă chiar așa. Vedeta a fost implicată recent într-un uriaș scandal, după ce a decis să vorbească despre bătăile încasate de Alex Bodi, fostul ei soț.

Boala incurabilă de care suferă Bianca Drăgușanu
O vezi mereu în cabinetul medicilor esteticieni, fiind într-o transformare continuă. Nu mai seamănă deloc cu Bianca Drăgușanu pe care mulți o recunosc de la emisiunea „Din dragoste”.

Fosta prezentatoare TV se confruntă însă și cu o problemă de sănătate serioasă. Bianca Drăgușanu suferă de o boală incurabilă, pentru care este nevoie de o atenție deosebită. Blondina are diabet, însă nu este dependentă de insulină. Dacă nu va ține cont de sfaturile medicilor, boala s-ar putea agrava.

„De foarte multe ori când am avut crize a trebuit să fac insulină. Încă nu sunt dependentă, dar mai am numai un pas. Dacă nu am grijă de mine, medicii m-au avertizat că boala se poate agrava foarte repede. Eu pun foarte mult suflet atunci când mă îndrăgostesc, mă implic şi sufăr foarte mult. Am făcut diabet pe sistem nervos, din dragoste. Am descoperit în urma unor analize că sunt bolnavă. Acum trebuie să am grijă, nu am voie să mă enervez şi trebuie să ţin regim alimentar strict”, a declarat ea.