Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au un trecut extrem de controversat împreună.

Noile detalii care ies la iveală demonstrează cât de complicată a fost, de fapt, relația lor. Ultimele informații au zguduit lumea mondenă, iar seria dezvăluilor continuă. Alex Bodi spune acum că fosta lui soție l-ar fi șantajat, că i-ar fi cerut bani pentru a-și retrage plângerea pentru violență.

Seria acuzațiilor dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi pare fără sfârșit. Cei doi s-au atacat reciproc și și-au aruncat vorbe grele. Au ajuns să-și rezolve conflictele și la tribunal și pare că scandalul nu se va termina prea curând.

Niciunul dintre ei nu pare dispus să cedeze, pentru a îngropa securea războiului, iar între timp ies la iveală detalii halucinante din trecutul lor împreună. S-au despărțit și s-au împăcat de atât de multe ori, încât s-a dovedit imposibil ca cineva să țină socoteala.

După ultimele acțiuni ale blondinei, a venit și replica lui Alex Bodi care susține că a fost șantajat de fosta lui parteneră. Omul de afaceri susține că i s-au cerut bani pentru ca Bianca să își retragă plângerea, dar și ordinul de restricție emis pe numele afaceristului.

„Nu îmi explic că au trecut şapte luni de la incident…ca să nu vorbim de altul de acum doi ani! Ea acum vine cu acuzaţii şi vrea să arate monstrul din mine, mai ales că sunt în situaţia în care sunt. A mai avut o tentativă, în 2020, când a scos un ordin de restricţie, dar tot ea, pentru o sumă de bani, a ridicat ordinul cu acte făcute de avocatul ei! Ea a vrut să ne împăcăm și mi-a cerut bani că să-și ridice ordinul de restricție prin avocat în perioada respectivă’, a spus Alex Bodi, la RomâniaTV.

Alex Bodi nu înțelege de ce Bianca mai răscolește trecutul, după atât de mult timp de la despărțire. El și-a refăcut viața alături de Daria Radionova, însă nu pare că va avea liniște prea curând.

Alex Bodi a ținut să sublinieze că a avut grijă de fetița Biancăi ca de propriul copil și a amintit că a fost agresată fizic și în alte relații.

„Pe 6 octombrie a zburat cu mine în Turcia în vacanță. Şi acolo am sechestrat-o? După două zile eram în cluburi și ne distram! Nu e logic ca după 6-7 luni să mă ameninți repetitiv că mă bagi la pușcărie și acum când nu avem legătura, nu avem contact de 6 luni. Să spui că te simți în pericol… de fata ei am avut grija ca de fetele mele. Nu ai cum să spui acum de ce tu care ai relaţii trase la xerox și toți bărbații te-au bătut?’, a mai povestit Alex Bodi.