Se pare ca nebanuite sunt caile iubirii.

Cu toate ca ea este cea care a pus punct relatiei cu Razvan Simion, se pare ca Lidia Buble l-ar dori inapoi pe fostul ei iubit. Insa, dupa ce s-a despartit de misterioasa bruneta cu care se afisase prin oras, Razvan s-ar fi indragostit chiar de catre o colega de trust, din Antena 1.

Cei de la Cancan anunta ca se infiripa o noua poveste de dragoste in showbiz, intre Razvan Simion si.. Ramona Olaru! Se pare ca cei doi au simtit de ceva vreme o atractie reciproca, insa erau amandoi implicati in cate o relatie, asa ca nu au dat curs dorintelor. De data aceasta, niciunul nu mai are un partener oficial, asa ca o iau pas cu pas.

Cel mai nou cuplu din showbiz?! Razvan Simion s-a indragostit de o vedeta Antena 1
„Razvan are o viata cam complicata. A divortat, apoi s-a despartit de noua iubita – fata bruneta – , dar inca mai primeste mesaje de la fosta – artista Lidia Buble. De altfel, Lidia i-a postat cateva mesaje chiar dupa ziua de Sfantul Valentin. Intre Simion si Ramona mereu a fost o atractie, dar amandoi, atunci cand au inceput sa colaboreze indeaproape, erau bagati in alte relatii.

El era cu Lidia, care este o persoana foarte geloasa, iar ea era cu artistul Cuza. Asa ca Razvan si Ramona au fost, la inceput, doar prieteni si colegi. Cei doi isi fac insa de cateva luni tot felul de complimente si flirteaza pe culoarele televiziunii; ori s-a intamplat ceva intre ei, ori e pe cale sa se intample”, a dezvaluit unul dintre oamenii angajati la matinal, pentru Cancan.

Se pare ca cel care i-a dat de gol in timpul emisiunii a fost chiar Dani Otil. „Am auzit ca o complimentezi pe Ramona. Te-am auzit pe coridor cum ii spui ca ce bine ii sta noua coafura, cu breton”, i-a spus el lui Razvan Simion. Se pare totusi ca prezentatorul TV si Ramona sunt momentan timizi si isi doresc sa o ia incet cu noua relatie.