Brigitte Pastramă este una dintre cele mai controversate vedete de la noi din țară. Bruneta a fost implicată în multe scandaluri în ultima perioadă și nu își găsește deloc liniștea. Traversează cea mai grea perioadă a vieții și tot ce i-a rămas este să își amintească cu drag de vremurile bune, alături de Ilie Năstase.

Brigitte îi duce dorul lui Ilie Năstase

Brigitte Pastramă traversează o perioadă extrem de grea a vieții sale. Bruneta se pregătește pentru divorțul de Florin Pastramă, după ce relația lor a fost supusă multor teste. Cei doi s-au iubit nebunește, dar mariajul a fost unul marcat mai mult de suferință și probleme, scandaluri monstruoase și certuri decât de fericire.

Brigitte trăiește acum din amintiri și nu ascunde deloc acest lucru. Bruneta a trăit o frumoasă poveste de iubire cu Ilie Năstase și a suferit mult după separare, iar acum chiar i-ar duce dorul fostului ei soț. Au dat-o de gol gesturile pe care le-a făcut în mediul online și care nu au trecut neobservate.

Andy Garcia, Nadia Comăneci, Morgan Freeman, Eva Logoria și Roberto Cavalli sunt doar câteva dintre vedetele internaționale pe care le-a cunoscut datorită fostului ei soț. Aceasta a publicat mai multe imagini de la evenimente importante, printre care și una cu Ilie, care a provocat o mulțime de controverse.


→ Recuperează până la 3500 euro dacă ai muncit în Germania în ultimii 4 ani<