Irina Loghin, una dintre cele mai îndrăgite cântărețe de muzică populară din România, a anunțat că este în căutarea unei menajere interne care să locuiască permanent la ea. Însă, aceasta a stabilit niște criterii foarte stricte, făcând selecția unei persoane potrivite să fie extrem de dificilă.

[read more]

Criterii riguroase pentru menajera ideală
Irina Loghin a postat pe contul său de social media un anunț prin care căuta o menajeră internă care să îndeplinească o serie de criterii riguroase. Astfel, aceasta trebuie să aibă în jur de 50 de ani, să nu fumeze sau să consume alcool, să fie meticuloasă, atentă la detalii, o persoană deschisă, optimistă, sinceră, cu mult bun simț și cu un suflet bun. În plus, menajera ideală trebuie să aibă și un aspect fizic plăcut, să nu fie supraponderală sau neglijentă. De asemenea, aceasta trebuie să fie o bună gospodină, să îi placă curățenia și să știe să gătească. Întrucât menajera trebuie să locuiască permanent la casa Irinei Loghin, aceasta nu trebuie să aibă obligații familiale și trebuie să aibă liber doar duminica.

Procesul de selecție nu a dat roade
Anunțul Irinei Loghin a stârnit reacții în rândul fanilor săi, dar și al celor care se ocupă cu angajarea de personal. Cu toate acestea, procesul de selecție a unei menajere ideale nu a dat roade de aproape jumătate de an. Irina Loghin a recunoscut că este o decizie foarte dificilă să aduci o persoană străină în casa ta și de aceea selecția este foarte riguroasă. Criteriile stabilite sunt foarte stricte, iar menajerele care se încadrează în acestea sunt foarte rare.

Cine este Irina Loghin
Irina Loghin este una dintre cele mai îndrăgite cântărețe de muzică populară din România. Aceasta a început să cânte de la o vârstă fragedă și și-a făcut debutul la Teatrul Tineretului din Piatra Neamț. În cariera sa, Irina Loghin a lansat numeroase albume și a avut nenumărate apariții în spectacole și emisiuni de televiziune. De asemenea, aceasta a primit numeroase premii și distincții pentru activitatea sa artistică.

În concluzie, Irina Loghin este în căutarea menajerei ideale care să îndeplinească niște criterii foarte stricte. Cu toate că selecția a început de aproape jumătate de an, nu s-a găsit nicio femeie care să îndeplinească aceste criterii. Este o decizie dificilă pentru Irina Loghin să aducă o persoană străină în casa ei, iar selecția trebuie să fie foarte riguroasă pentru a se asigura că alege persoana cea mai potrivită.

[/read]