Carmen Grebenișan face dezvăluiri despre Ionuț Ifimoaie și experiența sa la Survivor România

[read more]

Carmen Grebenișan, una dintre cele mai iubite concurente de la Survivor România 2023, a făcut dezvăluiri despre experiența sa în emisiunea lui Cătălin Măruță. Finalista a vorbit despre comportamentul evaziv al lui Ionuț Ifimoaie și despre cum acest comportament a influențat tabăra Faimoșilor. Deși a admis că nu l-a enervat pe sportiv, comportamentul său evaziv i-a dat bătăi de cap.

Subtitlu 1: Comportamentul lui Ionuț Ifimoaie la Survivor România
În timpul emisiunii, Carmen Grebenișan a făcut dezvăluiri despre comportamentul lui Ionuț Ifimoaie la Survivor România. Finalista a explicat că acuzațiile aduse sportivului nu au fost nefondate și că acesta nu a fost deloc asumat. Carmen a declarat că cel mai tare o enervau persoanele care nu ziceau lucrurilor pe nume și care aveau un comportament evaziv.

Finalista a vorbit și despre faptul că și-ar fi dorit ca Ionuț Ifimoaie să ia atitudine în tabăra Faimoșilor. Carmen a întrebat de mai multe ori sportivul dacă este de acord cu ceea ce se întâmplă în jurul său și îi ceruse să-și susțină colegii. Cu toate acestea, Ionuț Ifimoaie a evitat să ia atitudine și să zică lucrurilor pe nume.

Subtitlu 2: Carmen Grebenișan la Survivor România
Carmen Grebenișan a fost una dintre cele mai iubite concurente de la Survivor România 2023, având o comunitate imensă în online care s-a mobilizat să o țină în concurs. Deși a avut de înfruntat probe sportive dificile și doi bărbați puternici, Carmen a reușit să ajungă până în finala concursului.

Finalista a spus mereu ceea ce gândește și s-a implicat rar în scandaluri, ceea ce a ajutat-o să câștige simpatia publicului. Carmen a declarat că în ciuda experiențelor dificile la Survivor România, a fost o experiență minunată și o oportunitate de a-și testa limitele.

Subtitlu 3: Carmen Grebenișan și Ionuț Ifimoaie la Survivor România
În ciuda comportamentului evaziv de la Survivor, Carmen Grebenișan a declarat că Ionuț Ifimoaie a fost o persoană ok și un om exemplar. Sportivul a fost mereu bun și a susținut pe toată lumea, iar Carmen a admis că nu l-a enervat persoana în sine, ci doar comportamentul său evaziv.

Finalista a spus că își dorește să rămână în contact cu colegii săi de la Survivor România și să își continue aventurile în viitor. În concluzie, Carmen Grebenișan a făcut dezvăluiri interesante despre experiența sa la Survivor România și despre comportamentul lui Ionuț Ifimoaie în tabăra Faimoșilor.

[/read]