Un american a reușit să își transforme locuința într-un adevărat complex rezidențial liniștit, într-un spectacol de lumini de Halloween. Kevin Judd, în vârstă de 42 de ani, a aranjat miile de beculețe și a adăugat pietre funerare și dovleci ciopliți pentru a crea o atmosferă înfricoșătoare. Casa sa a devenit o atracție pentru sute de persoane care au venit să admire această lucrare.

[read more]

Un Halloween cu totul special
În urmă cu câțiva ani, Kevin Judd din California a decis că vrea să facă ceva cu adevărat special pentru Halloween. Astfel, s-a hotărât să își transforme locuința într-un complex rezidențial liniștit, folosind miile de LED-uri pe care le-a aranjat, alături de pietre funerare și dovleci ciopliți.

Spectacolul de lumini pe care l-a creat Kevin nu a trecut neobservat. Sute de persoane venite din toată regiunea au venit să vadă casa sa și să se bucure de atmosfera înfricoșătoare. Kevin a declarat că nu s-a gândit inițial să facă atât de mult, dar oamenii l-au încurajat să ducă totul la un alt nivel.

Probleme cu autoritățile
Cu toate că majoritatea oamenilor au fost încântați de ideea lui Kevin, unii s-au arătat deranjați de tot ce se petrecea în fața casei sale. Astfel, Kevin a avut nevoie să dea explicații autorităților și să se facă responsabil pentru orice deranjare a liniștii publice. În plus, la ferestrele casei sale au fost amplasate niște beculețe care formau niște fețe înfricoșătoare, alături de mai multe lanterne muzicale care emiteau un zgomot înfricoșător.

Cu toate acestea, Kevin a reușit să aducă bucurie și speriețe celor care au venit să vadă casa sa, iar munca sa a fost foarte apreciată de comunitate.

Concluzie:
Kevin Judd a reușit să transforme casa sa într-un complex rezidențial liniștit, cu ajutorul miilor de LED-uri, pietre funerare și dovleci ciopliți. Spectacolul de lumini a reușit să atragă sute de persoane din întreaga regiune, dar a și creat probleme cu autoritățile, din cauza deranjării liniștii publice. Cu toate acestea, munca lui Kevin a fost apreciată de comunitate și a adus un strop de bucurie și înfricoșare în timpul sărbătorii de Halloween.

[/read]