Modelon Guinazzo are 50 de ani și este plătită cu 60 de lire pentru un job socant.

Ea spune că are un loc de muncă de vis: mama a doi copii din Chicago ajunge la un total de 2.500 de lire pe lună doar din… îmbrățișat: „Imbratisatul este minunat. Apuc sa vad oameni minunati sau sa ma bucur de esenta lor, fara supararile lor sau asteptarile de a fi diferiti. Am fost intotdeauna confortabila cu atingerile fizice fata de oamenii cu probleme personale fata de ei insisi, asa ca ador imbratisatul.”, spune ea.

Din 2009, Guinazzo a început să îmbrățișeze oameni și recent a limitat timpul în care face asta la o oră pe sesiune. De asemenea, a subliniat că a evitat orice posibilă situație dăunătoare printr-un “accord de incredere” cu clienții ei, iar în așa fel ei să-i poată spune când se simt inconfortabil. Guinazzo învață de ceva timp alți oameni cum să devină ca ea. Dar sunt și puncte slabe ale acestui loc de muncă cu care a dat piept în diferite situații inconfortabile. Unii clienți au criticat-o pentru ce face, potrivit ciao.ro.

”Dauneaza sa fii controversat. Esti o tinta pentru disconfortul oamenilor din jur si nevoilor lor de apropiere. Frica pentru ca lucrurile sa devina oricand sexuale este mare. Oamenii ori numesc acest loc de munca ”platit pentru afectiune”, ori il condisera patetic. De multe ori am fost acuzata ca am devenit ceea ce nu sunt – ca arat ca si cand as vinde servicii intime”, susține Madelon.

”In genere, familia si prietenii mei ma sprijina moral. Cateva lucruri sunt chiar frumoase, iar munca pe care o fac e importanta. Unii nu o inteleg, dar poti vedea ca cel mai important lucru pentru mine este faptul ca acest loc de munca ma face fericita.”, mai adaugă ea.