Nimeni nu-i poate contesta valoarea lui Cătălin Botezatu atunci când vine vorba de fashion.

Designerul a trecut cu brio testul timpului și continuă să fie cel mai apreciat creator de modă de pe piață. Remarcile acestuia au fost de fiecare dată pertinente și au reprezentat adevărate lecții pentru vedetele pe care le-a analizat în detaliu.

Acum victimă a devenit Andreea Marin. La 46 de ani, Zâna Surprizelor pozează într-un adevărat fashion icon, însă în opinia lui Cătălin Botezatu este foarte departe de acest lucru. Nici colega lui, Raluca Bădulescu nu are o părere mai bună despre fosta soție a lui Ștefan Bănică Junior.

Andreea Marin a fost într-o vacanță în Italia, considerată țara modei și a postat mai multe fotografii pe rețelele de socializare, prin intermediul cărora a dorit să arate cât de bine arată și cât este de elegantă. Doar că nu prea i-a ieșit și a fost foarte criticată. Umilința supremă a venit în momentul în care Daniela Crudu a primit remarci pozitive de la Cătălin Botezatu, în timp ce ea nu.

„Ar fi elegantă, dar ce facem cu gentuţa? E un portofel obosit, ieftin. Iar eşarfa e la fel. Dacă pui perle la gât de ce mai pui şi inimoară?”, a spus Cătălin Botezatu, la Teo Show. Însă limbajul trupului a arătat mult mai mult de atât. Designerul s-a arătat foarte dezamăgit de look-ul Zânei, iar Raluca Bădulescu a pus și mai mult degetul pe rană.
„Ea a vrut un look Italian, dar băi, nene, pui o eşarfă mare şi gentuţa aia? Atunci când ai o siluetă mai masivă, de ce ieşi cu poşetuta aia? Eşarfa nu îmi place deloc”, a spus aceasta în aceeași emisiune.

Citeste si: ECONOMISEȘTE acum bani la factura ta de curent ELECTRIC! Totul este simplu și rapid. Vezi câtă economie poți să faci complet GRATUIT!