În data de 7 mai, sâmbătă, Jill Biden, prima doamnă a Americii, a ajuns în București în cadrul unei întâlniri oficiale alături de Carmen Iohannis, prima doamnă a României.

Cele două au venit la o școală din Sectorul 1 pentru a-i vizita pe refugiații ucraineni adăpostiți acolo. Coincidență sau nu, cele două doamne au ales să poarte rochii cu imprimeu floral, ulterior, ținuta lui Carmen Iohannis fiind foarte comentată pe rețelele de socializare.

Carmen Iohannis s-a pregătit intens pentru această întâlnire oficială. Rochia sa a fost creată special

pentru ea de către Andreea Tincu, designer român.Rochia este de culoare roșie și prezintă un imprimeu floral de culoare albastră.

Croiala creației este una specială, fiind gândită în așa fel încât să scoată în evidență silueta subțire a soției președintelui Iohannis.

Ca accesorii, Carmen Iohannis a ales să poarte o geantă albă și o pereche de pantofi cu toc în roz pal.

Cele două doamne au primit și câte un buchet de flori. Soția lui Iohannis a primit un buchet format din flori foarte colorate, însă o greșeală din acest punct de vedere ar fi că ambalajul de la florărie

nu a fost eliminat, ceea ce este total greșit, după cum spune chiar Cătălin Botezatu.

Rochia purtată de Carmen Iohannis a fost creată special pentru ea, fiind realizată manual în totalitate din mătase.

Valoarea rochiei cu imprimeu floral se ridică la prețul de 2 450 de lei.
Nu este prima dată când Carmen Iohannis poartă această rochie. Primul eveniment la care a fost văzută în această ținută a avut loc în luna septembrie a anului 2020, în cadrul alegerilor.

Carmen Iohannis, ironizată de internauți din cauza ținutei sale
Cu ocazia venirii primei doamne a Americii în România, pe pagina oficială a președintelui Klaus Iohannis au apărut un mesaj și câteva fotografii cu cele două doamne, moment în care internauții au

avut ocazia să comenteze și să dezbată subiectul ținutei purtată de prima doamnă a României.
„Întâmpinarea Primei Doamne a Statelor Unite ale Americii, Jill Biden, cu ocazia vizitei pe care o efectuează în România.”, a fost mesajul care a apărut pe pagina oficială de Facebook a președintele României, Klaus Iohannis.

Carmen Iohannis a purtat o rochie care nu a fost pe placul internauților, fiind ridiculizată pentru alegerea pe care a făcut-o.

„Zici că e poza de la Casa de Cununii Sector 6. Ce rochii!


→ Recuperează până la 3500 euro dacă ai muncit în Germania în ultimii 4 ani<