Câți bani i-a dat Tzanca Uraganu unei bătrâne pe stradă.

Artistul a publicat un videoclip pe Tik Tok în care arată că ajută o femeie amărâtă.

Din imaginile publicate pe rețeaua de socializare, se vede că artistul se află în mașină, probabil oprită la un semafor. Pe lângă el trece o femeie în vârstă, iar el o cheamă la mașină.

Câți bani i-a dat Tzanca Uraganu unei bătrâne pe stradă

Bătrânica se apropie de mașină, iar chipul i se luminează când vede bancnota pe care cântărețul i-o întinde. Cel mai probabil că rareori primește o sumă atât de mare de bani. “Sănătate, mamă. Să-ți trăiască familia!” , îi spune aceasta.

“Nu ne lăudăm cu 2-3 lei, dar asta înseamnă bucuria”, spune mai apoi cântărețul.

Gestul cântărețului este de apreciat, însă așa cum era de așteptat, mulți i-au spus că puteau face acest lucru și fără să filmeze momentul. Dacă vrei să ajuți pe cineva, o faci oricum, nu doar ca să te lauzi.

“Bravo, ai sufletul minunat. Să-ți dea Dumnezeu sănătate”, “Te felicit pentru darul făcut”, “De ce nu i-ai dat 100 de euro, cât primești tu pe o dedicație, bogatule!”, “Binele cu adevărat se face în ascuns, restul e doar de cancan”, Nu e vorba că te lauzi, doar că binele se face în liniște. Restul e doar teatru”, sunt doar câteva dintre miile de comentarii pe care Tzanca Uraganul le-a primit la videoclip.


→ Recuperează până la 3500 euro dacă ai muncit în Germania în ultimii 4 ani<