Ce primește Monica Gabor după separarea de celebrul iubit afacerist?

Nimeni nu se aștepta la acest lucru. Fanii sunt surprinși de detaliile care au ieșit la suprafață după despărțirea neașteptată a cuplului.

Ce primește Monica Gabor după despărțirea de Mr. Pink?
Monica Gabor și Mr. Pink s-au despărțit după o relație de aproximativ 10 ani, lucru confirmat de o sursă apropiată celor doi. Fosta doamnă Columbeanu a șters toate fotografiile cu celebrul afacerist și a plecat la sora sa în Dubai.

Sunt câteva semne care indică separarea, dar niciunul din aceștia nu a declarat oficial acest lucru. Foștii parteneri au ales mereu discreția în povestea lor de dragoste. Moni se pare că s-a învățat minte după relația cu Columbeanu trăită în fața tuturor și a decis că vrea să schimbe total lucrurile.

Până și mariajul dintre ea și milionar este pus sub semnul întrebării pentru că nu există nicio cofirmare sau dovadă. Tatăl modelului a făcut o singură declarație despre subiect:

“Monica nu a putut veni în ţară, nu a putut ajunge că sunt nişte legi la americani. Îi trebuie acte definitive şi încă nu i-au venit, că a depus tot, că e căsătorită acum.”, a declarat bărbatul pentru Ciao.

„Ca să fiu sinceră, el s-a ocupat de tot. Dar eu n-am avut nicio pretenție”
Mai mult decât atât, fosta soție a lui Columbeanu a făcut puține declarații despre viața din America alături de Mr. Pink. Cea din urmă povestea detaliat despre casa în care locuiește și despre faptul că iubitul ei s-a ocupat de tot.

„Ca să fiu sinceră, el s-a ocupat de tot. A făcut chiar şi un living special pentru mine şi am apreciat că a luat picturi cu figuri religioase, pentru că ştie că sunt catolică şi a încercat să-mi creeze un spaţiu familiar.

Dar eu n-am avut nicio pretenţie. Personal, i-am adus o fructieră din România, ceva vintage şi drăguţ, care i-a plăcut foarte mult. I-am luat-o când ne-am cunoscut, pentru că îi place stilul european. Are mobilier franţuzesc, candelabru Baccarat, dacă ar fi aici ţi-ar explica în detaliu”
Monica Gabor

Povestea nu pare chiar de basm după ultimele detalii. Modelul avea câteva restricții duse la extrem în privința unora. Mai exact, nu putea face nicio mișcare fără ca iubitul să știe. Deși nu mulți ar crede, dacă Monica va divorța nu se alege cu nimic. Singurele bunuri cu care rămâne sunt cadourile oferite în cei 10 ani de bărbat.


→ Recuperează până la 3500 euro dacă ai muncit în Germania în ultimii 4 ani<