Fiica lui Anghel Iordănescu s-a căsătorit.

Petrecere mare în familia Iordănescu.

Fiica lui Anghel Iordănesc și-a pus pirostiile, iar părintele spiritul a fost nimeni altul decât Gigi Becali. Ceremonia a fost oficiată de primarul sectorului 1, Clotilde Armand.

Fiica lui Anghel Iordănescu s-a căsătorit. Bucurie mare în familia lui Anghel Iordănescu! Fiica sa, Maria, s-a căsătorit cu iubitul ei. Sâmbătă, 11 septembrie, cei doi și-au unit destinele, iar alături de ei au fost familia și apropiații. Maria a fost cerută în căsătorie de logodnicul ei, la Barcelona, împărtășind cu fanii din mediul online momentul emoționant. Fratele Mariei a postat câteva imagini de la cununia surorii sale. ”Sora mea se căsătorește”, a scris Alex, pe Instagram, în dreptul fotografiilor.

Nașul celor doi este nimeni altul decât Gigi Becali, care a acceptat să le fie părinte spiritual, dar având o condiție pe care nu o poate încălca. Acesta i-a spus finei sale că nu vrea să participe la petrecere, având în vedere că el este o persoană extrem de credincioasă.

În ceea ce-l privește pe soțul Mariei, aceasta a preferat să fie discretă în legătură cu el și să nu ofere prea multe detalii.„Logodnicul meu este cel mai frumos suflet pe care l-am cunoscut. La acest aspect se mai adaugă şi o educaţie exemplară din toate punctele de vedere (aici mă refer la cei 7 ani de acasă, precum şi la şcolile cu renume din Europa pe care le-a absolvit). Un bărbat cu un bun simt ieşit din comun şi cu o inteligenţă sclipitoare. El este o persoană care face sport, în limita timpului disponibil, însă nu practică la nivel de performanţă.”, declara într-un interviu pentru Click.

Citeste si: ECONOMISEȘTE acum bani la factura ta de curent ELECTRIC! Totul este simplu și rapid. Vezi câtă economie poți să faci complet GRATUIT!