Florin Zamfirescu a dezvăluit care este adevăratul motiv care a dus la divorțul de Cătălina Mustață.

S-a aflat la mai bine de 10 ani de la rupture dintre cei doi actori.

În urmă cu 10 ani, lumea teatrului și a filmului românesc a primit cu maximă surprindere vestea că actorii Cătălina Mustață și Florin Zamfirescu au divorțat.

Acum marele actor scoate la iveală un secret rușinos despre fosta sa soție, nespus până în această clipă.

Florin Zamfirescu, secret rușinos despre Cătălina Mustață la 10 ani de la divorț

Florin Zamfirescu a dezvăluit adevăratul motiv care a dus la divorțul de Cătălina Mustață, la mai bine de 10 ani de la ruptură. Nimeni nu a știut până acum ce a făcut ca cei doi artiști nu s-au mai putut înțelege.

Florin Zamfirescu a spus, după 10 ani, motivul pentru care a decis să divorțeze de Cătălina Mustață. Actorul spune că fosta lui soție ar fi avut probleme cu alcoolul și ar fi avut un comportament total neadecvat pentru o femeie. Cei doi nu au rămas în relații bune după despărțire, însă fiecare și-a refăcut viața.

Florin Zamfirescu a făcut declarații pe care până acum a preferat să le țină pentru el. „Eu am lăsat loc de «Bună ziua!», ea nu. Ce relație să mai am cu ea, dacă nici la salut nu răspunde? Îl știu pe soțul Cătălinei, l-am cunoscut personal, este un băiat de toată isprava. Ea însă este o canalie. Sub aspect de domnișoară frumoasă, simpatică și manierată, ea nu e deloc așa. Este prietenă cu paharul, motiv pentru care noi ne-am și despărțit. Ea tot așa a și rămas. Îi plăcea să consume alcool și să facă atât de urât cum n-a crezut nimeni că o femeie poate să facă. Au trecut 10 ani de când ne-am despărțit, n-am zis asta niciodată. Nici n-am lipsă de relație cu ea, n-am nevoie. Am o relație minunată cu actuala parteneră de viață, îmi pare rău că nu am avut-o de mai mult timp”, a declarat Florin Zamfirescu pentru Impact.


→ Recuperează până la 3500 euro dacă ai muncit în Germania în ultimii 4 ani<