Lumea manelelor este în doliu! Unul dintre cei mai cunoscuți maneliști, Petrică Cercel a pierdut lupta cu viața. Ce avere a strâns cântărețul de-a lungul anilor și cine o va moșteni.

Petrică Cercel a cunoscut un succes fulminant pe parcursul carierei sale. Era un bărbat împlinit nu numai pe plan profesional, ci și pe pe plan personal. Manelistul a fost căsătorit de peste 35 de ani cu o singură femeie, Ana, care i-a dăruit trei băieți, Florin, Ionuț și Ami.

Petrică Cercel a pus întotdeauna familia pe primul loc și a fost considerat un om familist, așa cum a arătat și în ultimul interviu din viața lui. S-a lăudat cu o familie unită, care a pus mereu preț pe respect și iubire, iar mândria cea mai mare a manelistului a fost că doi dintre cei trei copii i-au urmat pași către cariera care i-a adus succesul la național și internațional.

„Pentru noi familia înseamnă absolut totul. Ne place să fim uniți, nepoții îmi umplu sufletul. E cel mai frumos sentiment să fii bunic. Sunt ochii mei. Orice vor nepoții mei au la dispoziție. Mă las eu la zero, să fie ei fericiți. Iubim siplitatea, nu suntem fasonați. Îmi iubesc nevasta și o respect, nu vreau să o fac să își facă filme, dar fetele toate sunt geloase, mai ales cea a lui Ami”, a spus manelistul.

De la prima piesă scoasă și până în prezent, Petrică Cercel a cunoscut un succes impresionant. Deși a câștigat mulți bani de la evenimente și din piesele lansate pe piață, nu se știe cu exactitate la ce avere a ajuns manelistul până în momentul în care a pierdut viața cu virusul COVID-19.

De ceea ce putem fi siguri, este că familia a fost avere lui de preț, iar cea mai bună demonstrație, în acest sens, a fost o piesă în care se regăsesc următoarele versuri:

„Adevarata mea avere si mangaiere
Sunt doar copii mei
Ei sunt diamanetele mele florile mele
Sunt ochii mei”.

În ceea ce privește moștenirea averii lui Petrică Cercel, nu se știe deocamdată care este principalul beneficiar, dar cel mai probabil va fi împărțită la cei trei copii și soție.

Înainte cu ceva timp de a muri, manelistul a avut grijă ca copii săi să nu ducă lipsă de nimic, și după declarațiile făcute, acesta le-a oferit o casă fiecăruia.

„Fiecare copil are casa lui, cu familia lui. Eu aici locuiesc doar cu soția, dar ei vin în fiecare zi. Fără ei nu aș putea sta. Cel mai mult mi-am dorit și e satisfacția oricărui părinte să-ți vezi copiii că ajung mai sus ca tine.”, a declarat Petrică Cercel.

Petrică Cercel a fost internat în spital, în stare gravă, în urmă cu câteva zile, după ce a fost infectat cu noul coronavirus. Deși, nu suferea de o boală gravă, starea cântărețului s-a înrăutățit rapid, iar ultimele momente din viață le-a petrecut în intubare. Din păcate, virusul COVID-19 a fost mai puternic, iar în urmă cu puțin timp s-a stins din viață.