Zanni de la Survivor România este tot mai aproape să își îndeplinească visul.

Marele câștigător a început vizionările pentru apartamente. În cel de-al doilea vlog al său postat pe Youtube, Faimosul le-a arătat fanilor cum a decurs prima vizionare pentru apartamente. Tânărul le-a transmis un mesaj celor care s-au îndoit la el și l-au acuzat că va folosi banii câștigați la Survivor România pentru a își cumpăra stupefiante, lucru total neadevărat.

„Am venit să vizionez un apartament, asta în ciuda celor care au spus că eu cu premiul o să îmi iau numai stupefiante. Să muriți de ciudă, că dorm eu în pat și voi pe lângă. Sunt băiat cu minte, eu nu fac niciodată, eu nu dreg. Vreau să am casa mea, liniștea mea. Să chem o femeie frumos, să gătească într-o bucătărie frumoasă, să vadă un băiat frumos, care e cuminte, la ora 10 maxim în casă”, a spus Zanni, în vlog-ul său.

În stilul său caracteristic, Zanni nu a putut să nu scape și câte o glumă în vlog-ul său. La un moment dat, prietenul lui Zanni l-a filmat în timp ce își lua medicamentele. Cei doi au început să glumească, iar Zanni a declarat că este „dependent” și nu își mai poate cumpăra casă.

Pentru a nu da o impresie greșită urmăritorilor săi, Zanni a dezvăluit și ce medicamente ia. După experiența de la Survivor România, marele câștigător trebuie să fie mai atent la sănătatea lui.

JO Klass: Ce faci, Zanni? Îți iei antibioticul? Mă, Zanni, ai zis că nu dai banii pe prostii? Nu pot să cred așa ceva!

Zanni: Nu pot să îmi iau casă! Sunt dependent! M-ați prins! Lăsând gluma la o parte, sănătatea este pe primul loc. Acesta este antibiotic și probiotic.

Citeste si: ECONOMISEȘTE acum bani la factura ta de curent ELECTRIC! Totul este simplu și rapid. Vezi câtă economie poți să faci complet GRATUIT!