O nouă predicție cruntă a fost făcută! Un pericol uriaș îi așteaptă pe toți oamenii în 2040, iar cercetătorii sunt extrem de speriați după ce au făcut mai multe descoperiri halucinante despre viitorul omenirii.

Vești crunte! Ce dezastru anunță specialiștii

Lumea ar putea să intre în colaps în anul 2040, dacă un anumit studiu făcut în 1972 se adeverește. Veștile sunt crunte pentru toate persoanele, mai ales dacă nu se vor face schimbări drastice în viitorul apropiat.

Specialiștii susțin că alimentele nu o să mai fie din belșug, iar populația o să se afle în scădere, provocându-se, până la urmă, o catastrofă socială. Predicția cruntă făcută în 1972 a fost confirmată și în zilele noastre.

În urmă cu zeci de ani, mai exact în 1972, un grup de cercetători ce făceau parte din Institutul de Tehnologie din Massachusetts, Statele Unite, a oferit informații cu privire la o prăbușire a societății ce ar avea loc până la mijlocul secolului XXI.

2040, anul de cotitură. Ce se poate întâmpla, de fapt

Se pare că schimbarea ar veni chiar după creșterea economică, scrie Daily Mail. Totuși, calvarul pentru omenire a fost confirmat și în zilele noastre, după ce mai mulți experți au verificat informațiile emise de către cercetători.

Gaya Herrington, ce lucrează la firma de analiză și audit KPMG, din Amsterdam, s-a folosit de un model de simulare mondial și a analizat dezvoltarea lumii din 1972 și până în 2100. Aceasta și-a dorit să vadă dacă planul făcut de specialiști este corect.

Aceasta a pus accentul pe variabile cheie, cum ar fi poluarea, populația și producția industrială. Din păcate, ea a ajuns la concluzia că mentalitatea oamenilor va duce la probleme economice în viitor, lucru ce ar trebui să pună pe gânduri pe toată lumea.

Gaya Herrington a descoperit că s-ar putea produce un colaps până în 2024 atunci când vorbim despre produsele alimentare, dar și despre calitatea vieții. Din păcate, aceasta a confirmat ce au descoperit specialiștii în 1972.

Cum poate să fie evitată tragedia. Toată lumea ar trebui să știe acest lucru

Aceasta a folosit programul MIT la care au apelat și specialiștii în trecut, doar că ea s-a bazat pe a treia generație, World 3. Din fericire, ar exista și o soluție pentru a evita dezastrul și colapsul ce ar duce la mari probleme.

În cazul în care majoritatea persoanelor o să facă un efort și o să îmbunătățească tehnologia și serviciile publice, catastrofa din 2040 ar putea să fie evitată și oamenii vor putea să trăiască din ce în ce mai bine, fără anumite provocări.


→ Recuperează până la 3500 euro dacă ai muncit în Germania în ultimii 4 ani<