Mihai Neşu a divorţat de soţia sa Maria, în 2012, după ce a avut accidendtul în Olanda, care îl ţine şi acum în scaunul cu rotile.

„Nu pot să sta cu un bărbat paralizat”, a fost explicaţia ei. Fosta soţie a stelistului s-a mutat recent în America şi s-a stabilit acolo.

Mihai şi Maria s-au cunoscut în 2000, iar şase ani mai târziu s-au căsătorit. După alţi şase, cei doi şi-au spus adio. Acum, Maria trăieşte în ţara tuturor posibilităţilor, iar Neşu se ocupă de fundaţia sa de ajurorare a copiilor. Interesant este faptul că fosta nevastă este şi acum singură, putându-se spune că femeia a primit exact ce merita pentru că şi-a părăsit soţul exact când acesta avea mai mare nevoie de ea.

Tânăra se bucură din plin de momentele petrecute departe de România, mai ales că-l are alături pe fratele ei. După divorţul de Mihai Neşu, Maria a preferat să se ferească de lumina reflectoarelor şi s-a concentrat pe carieră. Şi-a încercat norocul mai întâi într-o afacere cu încălţăminte, şi a făcut design de pantofi în oraşul natal, Oradea. De ceva timp, însă, a migrat către… designul de interior, ajutându-l în afaceri pe fratele ei, Mircea.

Timpul a fost totuşi îngăduitor cu frumoasa brunetă, care este parcă neschimbată.


→ Recuperează până la 3500 euro dacă ai muncit în Germania în ultimii 4 ani<